HTC Desire 300 na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť cenovo dostupný smartfón s 4,3’’ WVGA displejom, OS Android 4.1 a grafickým prostredím HTC Sense 5.0. Zaujme skôr menej náročných používateľov.

HTC Desire 300 zapadne svojou výbavou medzi smartfóny nižšej strednej triedy. Láka nízkou cenou, za ktorú ponúkne primeranú výbavu.

Smartfón dostal dvojjadrový 1 GHz procesor, 512 MB operačnú pamäť RAM a iba 4 GB vnútorného priestoru (počítajte s využiteľnými 2 GB). Pod odnímateľným zadným krytom sa skrýva slot na SIM a microSD kartu až do veľkosti 64 GB.

Operačný systém Android 4.1.2 Jelly Bean je obohatený o používateľské prostredie HTC Sense 5, v ktorom nechýba úvodna obrazovka HTC BlinkFeed.

Displej so 4,3-palcovou uhlopriečkou má WVGA rozlíšenie 480 x 800 bodov a v rovnakom rozlíšení zhotovíte videá zadným 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním, no bez prisvetľovacej diódy. Na video chat poslúži predná VGA kamera.

ikona

Základné info: HTC Desire 300Smartfón nižšej strednej triedy s OS Android Jelly Bean, dvojadrovým 1 GHz procesorom, 4,3'' WVGA displejom, 5 Mpix fotoapararátom s AF bez LED blesku a 1650 mAh batériou.

Medzi špecifikáciami nechýba podpora HSPA s prenosovou rýchlosťou do 7,2 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS 3,5 mm jack i FM rádio s RDS. Predáva sa v čiernom a bielom prevedení.

ikona

Fotogaléria HTC Desire 300Ešte predtým, než pre vás otestujeme 4,3’’ android pre menej náročných používateľov, nám telefón stihol zapózovať pred redakčným fotoaparátom. Poteší používateľské prostredie HTC Sense 5.0 a cena menšia než dvesto eur.

Orientačná cena: 175 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu