Na jeden záber: záložné zdroje Varta a PQI

Uvažujete nad kúpou externej batérie? V sérii našich krátkych videí sme sa pozreli na kompaktné produkty značky Varta a výkonné záložné zdroje PQI i-Power s kapacitou až 7800 mAh.

Nejedného používateľa smartfónu trápi slabá výdrž batérie na jedno nabitie. Napájacia batéria dodá vášmu zariadeniu "šťavu" práve vtedy, keď to bude potrebovať.

Predĺžiť životnosť vášmu smartfónu dokážu napríklad záložné zdroje značky Varta, ktoré sú sympatické malými rozmermi, takže sú vhodné na každodenné nosenie v kabelke alebo batohu, kde budú čakať na svoju príležitosť.

Pre nízku kapacitu však poslúžia hlavne na riešenie krízovej situácie, kedy si potrebujete súrne zavolať alebo poslať SMS-ku a máte vybitý mobil. Vtedy vám dobitie o niekoľko percent bude určite stačiť. Výhodou je, že pri ich použití nepotrebujete žiadne káble, stačí pripojiť a nabíjať.

Recenziu produktu Varta Powerpack 57916, ktorý ponúka nielen microUSB, ale aj 30-pinový konektor, takže s ním nabijete aj starší iPhone, sme vám priniesli začiatkom decembra minulého roka.

ikona

Recenzia: Varta Powerpack 57916 - prvá pomocRecenzia drobného záložného zdroja, ktorý poslúži najmä v krízovej situácii, keď sa vám vybije mobil a vy nutne potrebujete niekomu zavolať.

Okrem tohto najslabšieho 500 mAh modelu (s reálne využiteľnou kapacitou približne 300 mAh) sme sa pozreli aj na externý zdroj s vymeniteľnými tužkovými batériami a malý model, s ktorým si dobijete mobil o asi 800 mAh.

Na jeden záber: Záložné zdroje Varta Powerpack (57916, 57917, 57918)

V druhom videu sme si predstavili dva záložné zdroje značky PQI s dostatočnou kapacitou na to, aby stačili na viac než jedno dobitie. Poslúžia na cestách alebo všade tam, kde nemáte prístup k elektrickej zásuvke. V prírode, na chate či na letnom festivale. Nevýhodou je počiatočná investícia niekoľko desiatok eur.

ikona

Recenzia: PQI i-Power 5200M - pre iPhone aj androidyRecenzia záložného zdroja s Apple Lightning koncovkou aj microUSB káblom. Ide o najšikovnejšiu externú batériu posledných mesiacov.

Na jeden záber: Záložné zdroje PQI 7800 mAh a 5000 mAh v praxi

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Dodik 02.01.2014 - 17:55

Zdravím Richard, možno som neregistroval ale vymenil si S3 za Htc One??

Richard Hombauer02.01.2014 - 19:32 Trvalý odkaz

Áno, už dávnejšie. Budú aj video-skúsenosti. Galaxy S3 som sa však nezbavil, raz sa k nemu možno ešte vrátim. :)

Celá diskusia 2 príspevky