Hľadáte čo najtenší obal pre HTC One? Odpoveďou je Ozaki O!Coat Jelly

Ak hľadáte čo najtenšie puzdro pre váš mobil, kryty Ozaki patria k tomu najlepšiemu. Pri rozhodovaní, ktorý si vybrať, vám pomôže séria našich fotografií.

Firma Ozaki prezentuje doplnky k mobilným telefónom na webe OzakiVerse.com. Tam nájdete celú paletu produktov nesúcich špecifické logo tejto značky. Najznámejšími sú rôzne kryty, puzdrá, obaly, káble, nabíjačky...

My sme včera nafotografovali dvojicu tenučkých a nenápadných puzdier pre HTC One.

Každý majiteľ takto drahého mobilu pozná dilemu, ako čo najlepšie ochrániť svoj mobil bez toho, aby sa premenil na hrubý a škaredý kus plastu či gumy. Dnes vám predstavíme dvojicu puzdier ku HTC One, ktoré na prístroji krásne sedia a navyše jeho rozmery po nasadení obalu narastú len skutočne minimálne.

Jediným nedostatkom takejto ochrany je, že s ňou prístroj nepasuje do tesných držiakov. Takým prípadom je originálny držiak Brodit do auta. Ak nič podobné nepoužívate, puzdro Ozaki je pre vás ako stvorené.

Aktuálne sme príslušenstvo Ozaki našli v obchodoch Sunnysoft.sk, NAY.sk či Shoppie.sk. Konkrétne puzdro Ozaki O!Coat Jelly pre HTC One v priesvitnej, ružovej a čiernej farbe dokonca len v českom obchode Smarty.cz. Ale to sa určite do niekoľkých týždňov zmení...

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu