Tesco mobile: dve SIM karty za cenu jednej

Virtuálny operátor Tesco mobile prináša k sviatku sv. Valentína tip na originálny darček. Zákazník môže získať dve predplatené SIM karty za cenu jednej. Ak druhú kartu podaruje svojej polovičke, vzájomné volania majú bezplatné.

S Tesco mobile kartou na dobíjanie kreditu si môžete medzi sebou volať úplne zadarmo. Stačí SIM kartu prepojiť s kartou Clubcard. Po prepojení získava zákazník navyše pri každom dobití kreditu jeho dvojnásobok.

V predajniach teraz nájdete dve SIM karty Tesco mobile za cenu jednej. Karty budú v ponuke v období od 5. do 18. februára 2014.

Pre aktiváciu bezplatných volaní na čísla Tesco mobile je potrebné SIM kartu prepojiť s vernostnou kartou Clubcard.

"Vo valentínskej akcii môže každý zákazník pri kúpe Tesco mobile SIM karty získať druhú kartu zadarmo. Namiesto 10 € zaplatí zákazník za dve SIM karty len 5 €. Vďaka tomu, že si naši zákazníci môžu medzi sebou volať úplne zadarmo, predstavuje táto ponuka skvelý tip na darček k nadchádzajúcemu sviatku zaľúbených,"hovorí o ponuke Zuzana Lošáková, hovorkyňa Tesco mobile.

ikona

Tesco mobile: dvojnásobok kreditu a volania zadarmo (2. 4. 2013)Virtuálny operátor Tesco mobile prináša od 3. apríla 2013 pre svojich zákazníkov predplatených kariet a členov programu Clubcard dvojnásobok kreditu pri každom dobití. Navyše si môžu medzi sebou volať úplne zadarmo.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

mrky 05.02.2014 - 14:35

no lepšia ponuka ako ako tá smieškovská O2, kde za pouhých 3 eur môžeme mať to isté na tej istej sieti :D

nobody05.02.2014 - 16:11 Trvalý odkaz

Za 5€ má človek 10 sms lístkov. :-D jediný zmysel akcie.

galaxi05.02.2014 - 22:04 Trvalý odkaz

ešte tescomobile nemám lebo používame na rodinné volanie funfon ale toto zrejme je dôvod chňapnút po akcii a dať zbohem funfonu.

nobody06.02.2014 - 00:29 Trvalý odkaz

Ono zas som rozmýšľal prejsť z FF na Tesco, ale bonusov kredit sa nedá použiť na internetový balíček za 5€. :-( Ostáva čakať kým sa nevyjadrí FF ako bude pokračovať akcia traja kamoši.

Celá diskusia 4 príspevky