Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v januári

Ani v januári sme sa výraznejšieho prekvapenia nedočkali. Známe modely, ktoré kraľujú rebríčku už niekoľko mesiacov, osviežila iba prítomnosť drahého iPhonu 5S.

Mini rebríček najpredávanejších smartfónov sa v prvom mesiaci nového roka takmer nezmenil. Niektoré modely si vymenili pozície a cenovo dostupný Samsung Galaxy Young nahradil oveľa drahší iPhone 5S v 16 GB verzii. Nováčik tabuľky sa vyhupol rovno na tretie miesto.

Prvé dve ostali nezmenené. Zákazníci najviac kupovali Samsung Galaxy S4 mini, ktorému navyše klesla aj cena, a to o rovných 40 eur. Zníženie ceny nastalo pri všetkých telefónoch, niekde len o desať eur, inde o niekoľko desiatok.

Druhú priečku obhájil šikovný android Sony Xperia M a posledné dve miesta v tabuľke patria obľúbenému Samsungu Galaxy S III mini a androidu s dobrým pomerom cena / výkon HTC Desire 500.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembri 2013:

1. Samsung Galaxy S4 mini (290 €)

2. Sony Xperia M (110 €)

3. Apple iPhone 5S 16GB (600 €)

4. Samsung Galaxy S III mini (140 €)

5. HTC Desire 500 (150 €)

Orange smartfóny

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembri (10. 1. 2014)Decembrový mini rebríček sa od toho novembrového vôbec nelíši. Zákazníci uprednostňovali rovnaké modely ako mesiac predtým. V článku sa dočítate aj o desiatke najpopulárnejších telefónov za uplynulý rok 2013. Ktorý model patril k najpredávanejším?

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Možno vás zaujíma aj zvyšná pätica modelov. V tej januárovej sa nachádza: Samsung S5610, Nokia 208, Orange Acapulco, Samsung Galaxy Fame a Samsung Galaxy Young

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu