BCMOBIL & TECHBOX 11/2008

reklama Predstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii a najnovších technológiách.

BCmobilPredvianočná nálada na nás začína sadať a s ňou prichádza predposledné tohtoročné číslo časopisu BCMOBIL & TECHBOX 11/2008.

Aké dátové paušály nám ponúkajú naši mobilní operátori? Je mobilný internet výhodný a naozaj mobilný? To sa dozviete v hlavnej téme čísla. Našim zvedavým otázkam o svojom vzťahu k mobilným či iným technológiám neušla ďalšia z celebrít. Mobilná televízia a IP TV už nie sú iba hudbou budúcnosti, pretože budúcnosť je tu už dnes. Chcete si pozrieť film v mobilnom telefóne? Žiadny problém, stačí si ho skonvertovať vhodným programom. To najlepšie z LCD televízorov na našom trhu sme vybrali do Veľkého prehľadu. Ešte dva mobilné telefóny Samsung sú v hre v rámci SMS súťaže so spoločnosťou Samsung - tentokrát súťažíte o Samsung M3510 Beatb. Nechýbajú pravidelne aktualizované katalógy mobilných telefónov (160) i autonavigácií (58).

Dátové paušály - Surfujte mobilne

V poslednom jesennom čísle 11/2008 sme sa v hlavnej téme pozreli na dátové paušály našich mobilných operátorov. Ktorý z nich je pre vás najvýhodnejší? Ešte nedávno sme snívali o televízii v mobile, videu na požiadanie, alebo sledovaní televízneho vysielania bez toho, aby sme prišli o niečo podstatné. IP TV a mobilná TV sú tu, dobehli sme budúcnosť. Máte doma veľa dobrých filmov, ktoré by ste si radi pozreli aj cez mobil, keď nie ste doma? Vyskúšajte niektorý z programov na konvertovanie video súborov do mobilného telefónu a vezmite si svojich filmových hrdinov so sebou aj mimo domova. Vianoce u mobilných operátorov už začali, čím si nás tento raz pokúsia získať sa dozviete v pravidelnej rubrike Operátori pod lupou. V rozhovore sa nám zo svojho vzťahu k mobilným telefónom vyznala známa herečka Silvia Petöová.

BCmobilBCmobilBCmobilTelefóny a príslušenstvo

Opäť naším podrobným redakčným testom prešlo ďalších 9 mobilných noviniek a 1 historický mobil v Retrorecenzii. Svoju pozornosť upriamte na plne dotykovú Nokiu 5800 XpressMusic, Samsung i8510 INNOV8 s 8 Mpx fotoaparátom či možnú novú fínsku vlajkovú loď Nokiu N96. Isto vás zaujmú aj ďalšie novinky: LG KF510, HP iPAQ 914c, Sony Ericsson T303, Samsung M3510 Beatb, Nokia 6600 fold, Sony Ericsson T700 i starý mobil na baterky, Motorola d160. V BC-čku 11/2008 nechýba ani prehľad všetkých mobilných noviniek na slovenskom trhu (rubrika PRIŠLI NA TRH) a pravidelne aktualizovaný katalóg až 160-tich mobilných telefónov. V rubrike PRÍSLUŠENSTVO nájdete ďalšie novinky, ako rôzne handsfree súpravy, doplnky pre HTC alebo nové pamäťové karty.

BCmobilBCmobilBCmobilTECHBOX + NAVIBOX

V pravidelnej multimediálnej časti TECHBOX sme vo veľkom prehľade zamerali pozornosť na 12 vybraných LCD televízorov z ponuky nášho trhu. Neprehliadnite tiež recenzie multimediálnych zariadení ako tlačiareň HP Photosmart A636, Blu-ray prehrávač s BD Live Sony BDP-S550, digitálny fotoaparát Samsung NV100HD, užívateľsky nakonfigurovaný notebook Compal JHL90 či videonavigácia Blaupunkt TravelPilot 500. V NAVIBOX-e predstavujeme novinku od holandského výrobcu navigácií TomTom v podobe 30 najkrajších ciest v Európe, ktoré si môžete stiahnuť z internetu priamo do vašej TomTom navigácie a novú Bluetooth navigáciu Garmin nüvi 265W. Prinášame aj aktualizovaný katalóg 58 autonavigácií.

BCmobilBCmobilBCmobilA kde nájdete BCMOBIL & TECHBOX?

NaviboxOkrem novinových stánkov, hypermarketov či čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 11/2008 zakúpiť v sieti vyše 40 partnerských predajní vo viac ako 20 mestách na Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Medzi partnermi nechýba sieť predajní NAVIGÁCIA, ktoré nájdete takmer v každom známom obchodnom centre po celom Slovensku. Taktiež môžete časopis získať ako darček ku kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v celej sieti 22 predajní NAY Elektrodom alebo v TOP partnerských predajniach, napríklad TALKIVE, ITONLINE a PPShop v Bratislave a EPICENTRUM v Pezinku.

V budúcom čísle BCMOBIL & TECHBOX 12/2008!

V tomto roku sa s vami ešte raz stretneme 10. decembra 2008 s vianočným číslom 12/2008 časopisu BCMOBIL & TECHBOX, v ktorom vám poradíme niekoľko zaujímavých vianočných darčekov, otestujeme ďalšie skvelé mobily, napr. Nokiu N85 alebo očakávanú novinku Sony Ericsson XPERIA X1, ale aj digitálnu zrkadlovku Canon EOS 50D či fotorámik Toshiba DPF7XSE. Nové, vianočné BC-čko 12/2008 bude plné zaujímavého čítania na dlhé zimné večery, no ešte predtým sa môžete tešiť na ďalšie číslo jediného časopisu o GPS navigáciách – NAVIBOX 2, ktorý sa v predaji objaví už 21. novembra 2008.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 14.11.2008 - 10:37

People: cez vikend som bol konecne doma a na stole som si nasiel zbierku bccka za poslednych par mesiacov. Vsetko super, len mi v takom casaku chyba jedna. Nejaky vacsi plagat, alebo kaledar na nadchadzajuci mesiac. Proste nieco co si vylepim na dvere do izby alebo hoci aj na wc :D Roca co ty na to? Slo by to?

anonymous24.11.2008 - 00:39 Trvalý odkaz

RoCa: Ahoj People, ak si pamatas, plagat sme uverejnovali od vyjdenia BC az do konca roka 2006. Pri sucasnej vazbe je plagat narocnejsia zalezitost, ale kedze do roka 2009 pripravujeme niekolko, verim ze opat pozitivnych zmien, mozno sa objavi i plagat, lebo podobnych tipov sme dostali viac, najma kvoli znamym osobnostiam, ktore sa objavuju na titulkach.

Celá diskusia 2 príspevky