Sony Xperia E1 dual na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať kompaktný hudobný android s 4’’ WVGA displejom, 100 dB reproduktorom a podporou pre dve SIM karty.

Sony Xperia E1 je dual SIM smartfón kompaktných rozmerov, určený hlavne fanúšikom hudby, ktorí uvítajú hlasný 100 dB reproduktor na zadnej strane. Výbavou neohúri, zaujme však hudobnými funkciami a špeciálnym Walkman tlačidlom v hornej stene. Jeho podržaním a následným zatrasením telefónom svoje skladby premiešate.

Vo vnútri pracuje dvojjadrový 1,2 GHz procesor, 512 MB operačnej pamäte RAM a 4 GB vnútorný úložný priestor s podporou microSD kariet do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 4.3 Jelly Bean. Štvorpalcový TFT displej dostal rozlíšenie 480 x 800 bodov.

Na momentky a krátke videá poslúži 3-megapixelový fotoaparát, ktorému chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj prisvetľovacia dióda. Nenájdeme ani prednú kameru. O konektivitu sa postará podpora rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0 a nechýba ani FM rádio s RDS.

ikona

Základné info: Sony Xperia E1 dualHudobný android so 4'' WVGA displejom, dvojjadrovým 1,2 GHz procesorom, 3 Mpix fotoaparátom bez AF a LED blesku, nízkou pamäťou, špeciálnym Walkman tlačidlom a 100 dB reproduktorom.

Orientačná cena: 138 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Michal 30.03.2014 - 03:04

Toto si Sony mohlo odpustit, pozliepaný telefon z odpadkov čo ostali na sklade, cena sice celkom zaujimava ale už tovidim, to budu strašný šuviks.

Viktor30.03.2014 - 19:09 Trvalý odkaz

Vidím to ako pokus zbaviť sa starých komponentov.. Kebyže má vyššiu RAM a kvalitný fotak, tak by som možno uvažoval aj o kupe

kalliopp22.04.2014 - 22:55 Trvalý odkaz

Ako funguje dual SIM? Spravilo Sony presmerovanie medzi SIM kartami tak, ako to ma samsung? Na stranke sonymobile k E1 dual pisu, ze: "Plus, with our new dual SIM feature, you can keep both SIM cards active at all times – so you can talk on one SIM, and still receive calls on the other, instead of getting a voicemail. This gives you the option of putting the first call on hold while answering the one coming in. And as a result, you’ll never miss a call. You activate the dual SIM feature when you set up your phone."

Celá diskusia 3 príspevky