HTC One (M8) v špeciálnej edícii Harman Kardon

HTC uviedlo špeciálnu edíciu HTC One (M8) harman/kardon v čierno-zlatom prevedení, ktorú ocenia hlavne hudobní fajnšmekri. Novinka prináša zabudované technológie Clari-Fi a LiveStage. Clari-Fi sa snaží obnoviť všetky typy komprimovanej digitálnej hudby do jej pôvodnej kvality a s LiveStage získa používateľ pri počúvaní hudby realistickejší zážitok, ako keby bol priamo na hudobnom koncerte. Efekt sa má prejaviť aj pri pozeraní filmov. Zvyšné hardvérové i softvérové parametre ostali nezmenené. Cena zatiaľ nebola oznámená, očaká va sa, že bude mierne vyššia než cena bežného HTC One (M8).

ikona

Recenzia: HTC One (M8) - väčší, lepší a opäť ešte hlasnejšíSolídny nástupca minuloročného HTC One je v mnohých smeroch lepší, no majiteľa predchodcu nemusí veľmi zaujímať. Menšiu pamäť kompenzuje podpora microSD.

HTC One (M8) harman/kardon edícia bude k dispozícii vo všetkých obchodoch amerického operátora Sprint a u vybraných audio predajcov, napríklad Crutchfield. Začiatok on-line predaja štartuje v piatok 2. mája 2014, v predajniach sa objaví o týždeň neskôr. V balení sa budú nachádzať aj slúchadlá Harman Kardon. Distribútor tejto značky na Slovensku, firma DSI Slovakia (vzdy.sk), sa pokúsi telefón priniesť aj na náš trh.

Diskusia k článku:

Brankooo 05.05.2014 - 10:25

obchodoch ameického operátora chyba Vam tam R :)

Lenka Ivančíková05.05.2014 - 11:06 Trvalý odkaz

Dakujeme za postreh. :-)

Celá diskusia 2 príspevky