HTC One M8 na Slovensku aj v zlatej verzii. A vyzerá dobre!

V slovenských obchodoch sa začala oficiálne predávať nová vlajková loď HTC s kovovým telom, krásnym 5’’ Full HD displejom, ešte lepšími stereo reproduktormi a slotom na microSD kartu. Pred fotoaparátom nám high-end zapózoval aj v zlatej farbe.

HTC One (M8) má takmer všetko, čo by sme od špičkového zariadenia očakávali. Krásny dizajn, kvalitnú konštrukciu, výkonný štvorjadrový procesor a krásny päťpalcový displej s jemným Full HD rozlíšením (1 080 x 1 920 b.).

Operačná pamäť RAM má 2 GB, čo na bezproblémový chod aplikácií stačí. Vnútorná 16 GB kapacita sa tentoraz už dá rozšíriť pomocou microSD kariet, a to až do veľkosti 128 GB. Predchodcovi, HTC One (M7) slot na pamäťovú kartu chýbal. Operačný systém Android beží vo verzii 4.4.2 KitKat a je doplnený o najnovšie používateľské prostredie HTC Sense 6.0. Do šuplíka na SIM kartu sa zmestí len jej aktuálne najmenšia verzia, teda nanoSIM.

ikona

Recenzia: HTC One (M8) - väčší, lepší a hlasnejšíSolídny nástupca minuloročného HTC One je v mnohých smeroch lepší, no majiteľa predchodcu nemusí veľmi zaujímať.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Známa UltraPixel kamera bola vylepšená a dostala jeden snímač navyše. Ten poslúži napríklad na vytváranie špeciálnych 3D snímok alebo snímok s 3D efektom, ktorý si môžete všimnúť len pri ich prezeraní v galérii prístroja. Duálny LED blesk má dve farby, fotoaparátu nechýba optická stabilizácia obrazu, ani známe fotografické funkcie, ako je HTC Zoe alebo Video Highlights.

Medzi špecifikáciami nájdete všetko potrebné: podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, DLNA, NFC, microUSB konektor s funkciou MHL i USB host a FM rádio s RDS. Kapacita batérie narástla na 2 600 mAh.

Na jeden záber: HTC One M8

Páči sa vám horúca novinka? Možno sa už v najbližších týždňoch dočkáte na Fony. sk aj súťaže o špičkové HTC One (M8).

Orientačná cena: 624 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu