LG L90 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať android strednej tiredy s 4,7’’ qHD displejom, štvorjadrovým procesorom, 8 Mpix fotoaparátom a 2 540 mAh batériou.

LG L90 je najvybavenejším zástupcom L-série tretej generácie. Na používateľov čaká známy dizajn, hardvérové tlačidlo pod displejom a priemerná výbava za cenu niečo vyše dvesto eur.

Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM, 8 GB vnútorný úložný priestor a najnovší operačný systém Android 4.4 KitKat spolu s grafickým rozhraním LG UI. Internú pamäť smartfónu si môžete rozšíriť microSD kartami do veľkosti 32 GB. Dotykový IPS displej s 4,7’’ uhlopriečkou a rozlíšením 540 x 960 bodov je pokrytý odolnou vrstvou Gorilla Glass.

ikona

Základné info: LG L90Smartfón s OS Android 4.4 KitKat, štvorjadrovým 1,2 GHz procesorom, 4,7'' qHD displejom, 8 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom a 2 540 mAh batériou.

Všetky modely radu L Series III prinášajú úplne nové prostredie EasyHome, ktoré ponúka používateľom prepnúť z bežného rozhrania smartfónu do rozhrania s dominantnou klávesnicou a ovládacími prvkami, známych z bežných tlačidlových telefónov. Z dotykové telefónu si tak spravíte telefón s alfanumerickou klávesnicou a kontextovými tlačidlami, čo ocenia hlave seniori alebo malé deti.

Fotografie a videá vo Full HD rozlíšení zhotovíte osemmegapixelovým fotoaparátom, ktorému nechýba automatické zaostrovanie ani prisvetľovacia dióda. Na autoportréty vám bude musieť stačiť predná VGA kamera. Medzi špecifikáciami sa nachádza podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, NFC, FM rádio s RDS a audio jack. Batéria poteší kapacitou 2 540 mAh.

Orientačná cena: 213 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

“Sony“SamsungSony Xperia SPHTC Desire 500Apple Phone 5S

Diskusia k článku:

Začať diskusiu