Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v apríli

Rebríček najpredávanejších smartfónov v Orangei sa od marcového veľmi nelíši. Niektoré modely si vymenili poradie a pribudol android Sony Xpria SP.

Aprílový mini rebríček najpredávanejších smartfónov v Orangei veľké zmeny nepriniesol. Pribudol len jeden model, zvyšné ostali. Dlho obľúbený Samsung Galaxy S III mini sa tentoraz medzi top päťku nedostal. V prvej desiatke však ostal.

Na prvé miesto sa po mesačnej prestávke opäť vyhupol šikovný android Sony Xperia M, ktorý z trónu zosadil Samsung Galaxy S4 mini. Ten skončil na druhej priečke. Novinka tabuľku, Xperia SP, sa umiestnila pekne v strede, na treťom mieste. HTC Desire 500 ani Apple iPhone 5S v 16 GB verzii svoje pozícii nezmenili a uzatvárajú náš rebríček.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v apríli 2014:

1. Sony Xperia M (100 €)

2. Samsung Galaxy S4 mini (245 €)

3. Sony Xperia SP (195 €)

4. HTC Desire 500 (130 €)

5. Apple iPhone 5S 16GB (600 €)

Orange smartfóny

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v marciRebríček najpredávanejších smartfónov v Orangei sa od toho minulomesačného veľmi nelíši. Jednotlivé modely si iba vymenili pozície.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Možno vás zaujíma aj zvyšná pätica modelov. V tej aprílovej sa nachádza: Samsung S5610,Nokia 208, Samsung Galaxy S III mini, Sony Xperia E1a Orange Acapulco.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu