HTC One (M8) Gold a Silver naživo

Na redakčnom stole sa nám objavila najnovšia vlajková loď HTC v zlatom prevedení. Tak sme ju nasnímali spolu so striebornou verziou.

HTC One (M8) patrí k najkrajším telefónom na trhu. No svojim dizajnom osloví aj jeho predchodca One (M7). Kto by sa chcel rozhodovať iba podľa vzhľadu, mal by to určite ťažké.

Novší model má rovnako kvalitnú kovovú konštrukciu, krásny displej s jemným Full HD rozlíšením a štvorjadrový procesor. O bezproblémový chod aplikácií sa stará 2 GB operačná pamäť RAM a Android vo verzii 4.4 KitKat. Používateľské prostredie HTC Sense 6 prináša niekoľko vylepšení a nových funkcií.

ikona

Recenzia: HTC One (M8) - väčší, lepší a hlasnejšíSolídny nástupca minuloročného HTC One je v mnohých smeroch lepší, no majiteľa predchodcu nemusí veľmi zaujímať.

Pribudol slot na pamäťovú kartu a do šuplíka na SIM kartu sa zmestí už len jej najmenšia verzia, teda nanoSIM. Aj keď tomu ťažko veriť, predné stereo reproduktory sú ešte kvalitnejšie než pri minuloročnej vlajkovej lodi. Známa UltraPixel kamera bola vylepšená a dostala jeden snímač navyše. Ten poslúži napríklad na vytváranie špeciálnych 3D snímok alebo snímok s 3D efektom, ktorý si však môžete všimnúť len pri ich prezeraní v galérii prístroja. Duálny LED blesk má dve farby, fotoaparátu nechýba optická stabilizácia obrazu, ani známe fotografické funkcie, ako je HTC Zoe alebo Video Highlights. Kapacita batérie narástla na 2 600 mAh.

Na jeden záber: HTC One M8

HTC One (M8) sa na Slovensku predáva v troch farbách: Silver, Gold a Gun Metal Gray. Cena je rovnaká, približne 624 eur (Epicentrum.sk).

Zlatá je relatívne teplá farba, nie svetlá, ako sa mohlo zdať z predchádzajúceho článku. Strieborná pôsobí nudne, ale neodsudzujeme ju.

Živé fotografie:

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Diskusia k článku:

Juraj 22.05.2014 - 13:26

Tato M8-ka krasny telefonik, ale az ma kdesi stipe, ked vidim to funkcne nevyuzite miesto pod displejom s napisom HTC a soft. tlacitka v displeji.....

Celá diskusia 1 príspevok