LG Optimus L9 II dostáva aktualizáciu na Android 4.4.2 KitKat

Majitelia 4,7’’ androidu strednej triedy dostávajú v týchto dňoch na svoje zariadenia oznámenie o dostupnosti nového softvéru. Okrem známych vylepšení sa môžu tešiť na zrýchlenie systému či funkciu Knock ON.

Výrobcovia nezabúdajú na svoje staršie smartfóny, a zvyčajne aspoň tie minuloročné dostávajú postupne aktualizácie na najnovšiu verziu systému Android. Teraz prišiel rad aj na obľúbený model LG Optimus L9 II.

ikona

Recnzia: LG Optimus L9 II - dôstojný nástupcaRecenzia androidu s výborným používateľským prostredím, dvojjadrovým 1,4 GHz procesorom, 4,7'' HD displejom, 8 Mpix fotoaparátom, infraportom a 2 150 mAh batériou.

Spolu s novou verziou softvéru pridalo LG niekoľko vylepšení. Tie sa týkajú napríklad fotoaparátu, správcu súborov, číselníka a pribudli aj biele ikonky v notifikačnej lište. Odteraz budete môcť zobudiť telefón aj dvojitým poklepaním po zhasnutom displeji.

ikona

Google predstavil Android 4.4 KitKatOkrem Nexusu 5 Google predstavil aj novú verziu svojho operačného systému. Android 4.4 KitKat prinesie zjednodušenie grafiky používateľského rozhrania, integrované vyhľadávanie v aplikácii Telefón a oveľa nižšie zaťažovanie RAM pamäte.

Android 4.4.2 KitKat si do svojich zariadení stiahnete bezdrôtovo cez službu OTA alebo po pripojení smartfónu k počítaču cez softvér LG PC Suite.

Za čitateľské tipy ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu