HTC Desire 610 na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť android strednej triedy s 4,7’’ qHD displejom, štvorjadrovým procesorom, stereo reproduktormi a slušnou výbavou.

HTC Desire 610 bolo predstavené na tohtoročnom MWC v Barcelone. Stredne náročnému požívateľovi ponúkne štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačnej pamäte RAM, 8 GB vnútorné úložisko a slot na microSD karty do veľkosti 128 GB.

ikona

Základné info: HTC Desire 610Smartfón s OS Android 4.4 KitKat, štvorjadrovým procesorom, 4,7'' qHD displejom, 8 Mpix fotoaparátom, NFC, stereo reproduktormi a 2 040 mAh batériou.

Operačný systém Android beží vo verzii 4.4 KitKat a je doplnený o známu grafickú nadstavbu HTC Sense 5.5. Super LCD displej s 4,7-palcovou uhlopriečkou dostal qHD rozlíšenie 540 x 960 bodov. Zadná strana patrí 8-megapixelovému fotoaparátu s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, nechýbajú fotografické funkcie HTC Zoe ani Video Highlights. Videá zhotovíte vo Full HD kvalite. Predná kamera má 1,3 Mpix rozlíšenie.

Medzi špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth, 3,5 mm jack a FM rádio. Batéria s kapacitou 2 040 mAh neoslní.

Orientačná cena: 280 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu