HTC One (M7) dostáva aktualizáciu so Sense 6.0

Konečne sa dočkali majitelia minuloročnej vlajkovej lode aj na Slovensku. V týchto dňoch začalo na ich smartfón prichádzať upozornenie o dostupnosti nového softvéru.

Aktualizácia s číselným označením 5.11.401.10 obsahuje dôležité vylepšenia a opravy chýb, zdokonalenie systému a napájania. Okrem toho prináša najnovšiu verziu grafického rozhrania HTC Sense 6.0, nové motívy, osobný štýl písma, pribudol nový režim vysokej úspory energie i tlačidlo na vymazanie všetkých posledných aplikácií.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Aplikácie Galéria a Fotoaparát dostali nové rozhranie a pribudla podpora zaujímavých miest POI v zobrazení mapy. Domáca obrazovka BlinkFeed má plynulejšie posúvanie, nové intuitívne rozhranie a vylepšený postranný panel.

V aplikácii HTC Sense TV, ktorá má takisto prepracované rozhranie, môžete zisťovať športové výsledky, štatistiky a novinky v reálnom čase. Nechýba vylepšená hudobná aplikácia s vizuálnymi témami, pribudla i funkcia plánovania pre nastavenie konkrétneho času a udalosti v režime Nevyrušovať. Vylepšenia sa dočkali aj aplikácie Pošta, Správy, Kalendár a Telefón.

Inštalačný balík má veľkosť takmer 680 MB, preto pri aktualizácii odporúčame použiť Wi-Fi pripojenie. Komu neprišlo oznámenie o dostupnosti novej verzie, môže ju vyvolať ručne cez Nastavenie - Informácie - Aktualizácia softvéru.

Aj keď nebudú žiadne dáta z vášho smartfónu vymazané, odporúčame pred inštaláciou novej verzie obsah telefónu pre istotu zálohovať.

Diskusia k článku:

lupko 10.06.2014 - 18:02

jj

lupko10.06.2014 - 18:03 Trvalý odkaz

Po akutalizacii mi v noci fotak foti na ruzovo, aj s bleskom ci bez neho. Je uplne nepouzitelny

Celá diskusia 2 príspevky