Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v máji

V máji zákazníci uprednostňovali takmer rovnaké smartfóny ako predchádzajúci mesiac. Väčšina si len vymenila miesto. Pribudol cenovo dostupný Samsung Galaxy Trend Plus, ktorý sa hneď stal kráľom rebríčka.

Májová tabuľka sa od tej aprílovej veľmi nelíši. Päťku najpredávanejších smartfónov si podelil tri značky: dva Samsungy, dve Sony a jedno HTC. Apple iPhone sa tentoraz do rebríčka nedostal, v prvej desiatke však ostal.

Najpredávanejším smartfónom sa v máji stal Samsung Galaxy Trend Plus, ktorý bol do ponuky zaradený len v polovici apríla, a už stihol všetky ostatné modely predbehnúť. Pravdepodobne láka na dobrý pomer cena / výkon. Dvojkou v tabuľke je opäť Samsung Galaxy S4 mini, na tretiu priečku sa z minulomesačného prvého miesta posunula Sony Xperia M. O jedno miesto si pohoršila Xperia SP i HTC Desire 500.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v máji 2014:

1. Samsung Galaxy Trend Plus (55 €)

2. Samsung Galaxy S4 mini (245 €)

3. Sony Xperia M (50 €)

4. Sony Xperia SP (195 €)

5. HTC Desire 500 (130 €)

Orange smartfóny

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v apríliRebríček najpredávanejších smartfónov v Orangei sa od marcového veľmi nelíši. Niektoré modely si vymenili poradie a pribudol android Sony Xpria SP.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Možno vás zaujíma aj zvyšná pätica modelov. V tej aprílovej sa nachádza: Samsung S5610, Nokia 208, LG L70, Apple iPhone 5S 16 GB a Samsung Galaxy S5.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu