Prestigio MultiPad Color: tri veľkosti displeja, 3G a pestré farby

Prestigio uviedlo na slovenský trh nový rad cenovo dostupných tabletov, ktorý prináša šesť farieb, tri rôzne veľkosti uhlopriečok, slot na SIM kartu, NFC i GPS.

Nový rad tabletov Prestigio MultiPad Color zaujme nielen pestrými farbami a elegantným dizajnom, ale aj funkčnosťou a výbavou. V neposlednom rade aj cenou. Používateľ má na výber z troch veľkostí uhlopriečok. Od kompaktného sedempalcového modelu cez komfortnejší osempalcový až po najväčší desaťpalcový tabletu.

Všetky tri modely disponujú IPS displejom s HD rozlíšením 1 280 x 800 bodov, štvorjadrovým 1,3 GHz procesorom, grafikou Mali-400, 1 GB operačnou pamäťou RAM a širokou konektivitou. Spoľahnúť sa môžete nielen na tradičné Wi-Fi a Bluetooth, ale aj na NFC, GPS a mobilné dáta operátora. Každý tablet totiž obsahuje 3G modul s technológiou HSPA+. S tabletom si tak aj zavoláte ako s normálnym telefónom a pošlete SMS či MMS správu.

Na cestách oceníte nielen GPS, ale dlhé chvíle vám skráti aj FM rádio. Nechýba ani microUSB konektor a 3,5 mm audio jack. Na uloženie dát máte k dispozícii 16 GB vnútorný priestor, ktorý si môžete rozšíriť pomocou microSD kariet o ďalších 32 GB. Fotografie zhotovíte zadným 2 Mpix fotoaparátom, na video chat využijete prednú VGA kameru. Operačný systém Android beží v najnovšej verzii 4.4 KitKat. Sedempalcový model dostal batériu s kapacitou 3 500 mAh, stredný 4 400 mAh a desaťpalcový tablet má 6 400 mAh akumulátor.

Odporúčaná cena najmenšieho z nich je stanovená na 135 eur, za osempalcový model zaplatíte 165 eur a za tablet s 10.1’’ uhlopriečkou 239 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu