Tatra banka pre Android a iOS prináša trvalé príkazy. Pre WP príde na jeseň

Vylepšená aplikácia Tatra banka pokorila hranicu 1 000 000 prihlásení mesačne. Teraz prichádza nová verzia aplikácie, ktorá poskytuje už aj kompletnú správu trvalých príkazov.

Už viac než 130 000 používateľov má aktivovanú aplikáciu Tatra banka. Takmer 70 % z nich ju aktívne použije aspoň raz za mesiac. Najčastejšie kontrolujú zostatky a pohyby na svojich účtoch a kreditných kartách, prípadne realizujú prevodné príkazy. Používatelia aplikácie Tatra banka spravia mesačne vyše 250-tisíc transakcií v celkovom objeme približne 60 miliónov eur.

V najnovšej aktualizácii pribudla možnosť zadávať trvalé príkazy. Do aplikácie bola doplnená ich kompletná správa. Môžete si zobraziť detaily trvalého príkazu, zadať nový, zmeniť alebo zrušiť starý príkaz.

Funkcionalitu Trvalé príkazy nájdete v detaile svojho bežného účtu. Nová verzia aplikácie je dostupná pre operačný systém Android a v najbližších dňoch pribudne aj pre iOS a Blackberry 10. Verzia pre Windows Phone bude dostupná už na jeseň tohto roku.

Pre používanie aplikácie je potrebné mať aktivovanú službu Internet banking od Tatra banky a aktívny prístup k internetu cez Wi-Fi, alebo mobilné dáta.

Na inicializáciu aplikácie Tatra banka potrebujete platobnú kartu a čítačku. Použitie karty a čítačky je jednorazové, slúži len na aktiváciu aplikácie. Pri používaní aplikácie bude vyžadovaný len 4-miestny PIN definovaný v aplikácii.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

miv 18.06.2014 - 11:49

KONECNE aj pre WP. Som zvedavy ci to spravi NAJLEPSIA banka aj so spatnou kompatibilitou pre WP7/7.5/7.8 a teda zaroven WP8/8.1 idealne tzv. univerzalnu verziu ktora bude spravne fungovat na Windows phone, Windows 8/8.1, a Windows RT.

Richard Hombauer18.06.2014 - 12:48 Trvalý odkaz

pre mna je ta aplikacia taka uzitocna, ze kvoli tomu nemozem pouzivat mobil s WP. prist o taky komfort prace s bankovym uctom si nechcem dovolit.

Michal18.06.2014 - 13:37 Trvalý odkaz

Pouzivam tiez a som rad ze konecne doplnili trvale prikazy. :-)

marian lenko18.06.2014 - 16:44 Trvalý odkaz

No konečne!!! Pred pár dňami som nadával, keď som riešil trvalý príkaz cez počítač, prečo to nie sú schopní urobiť do mobilu.

Marianxxx19.06.2014 - 02:27 Trvalý odkaz

Zaujimavé je že BB ju dostane a má celosvetový podiel koľko, 1%??? Potom nech mi niekto hovori že u wp je to kvoli nizkemu % podielu..

Celá diskusia 5 príspevkov