Na jeden záber: Trust shock-proof case pre iPad Air

Ste vlastníkom iPadu Air a bojíte sa, že svojmu tabletu nechceným pádom ublížite, prípadne ho chcete chrániť pred špinou v kuchyni počas varenia? Kúpte mu gumené odolné puzdro.

Kúpa tabletu Apple iPad Air nie je vôbec lacná záležitosť, a tak je logické, že sa o svojho miláčika bojíme, aby sme mu neublížili, prípadne ho pri rozličných činnostiach nezašpinili. Riešením môže byť odolné puzdro Trust shock-proof case, ktoré síce veľa krásy nepobralo, ale svoj účel splní. Poslúži napríklad ako protišmyková podložka na kuchynskej linke počas varenia, keď iPad používate ako kuchársku knihu.

Vloženie tabletu do obalu ani jeho vybratie nie je vôbec zložité, preto s tým šikovné deti nebudú mať veľký problém. Takže na ochranu proti pádu z detských rúk si kúpte radšej iný model, ktorý v detských rukách vydrží na svojom mieste oveľa dlhšie. Stojanček v zadnej časti krytu takisto nie je pevne prichytený, keď ho dáte preč, zrejme vám veľmi chýbať nebude.

ikona

Tri mesiace s Apple iPad Air - 16 GB mi už nestačíSkúsenosti s najvydarenejším tabletom súčasnosti. Nie je vodeodolný, nenabijete ho cez microUSB, neponúka stereo reproduktory, ale aj tak by som ho nemenil.

Cena tohto ochranného obalu klesla z 20 € na príjemnejších približne 14 €. To už stojí za úvahu.

Na jeden záber: Trust shock-proof case pre iPad Air

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu