Sony Xperia T3 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať tenký tabletofón s 5,3’’ HD displejom, štvoradrovým procesorom, 8 Mpix fotoaparátom a OS Android 4.4 KitKat.

Sony Xperia T3 poteší fanúšikov veľkých displejov hlavne svojím dobrým pomerom cena / výkon. Zaujme i unibody konštrukciou s hrúbkou iba 7 mm. Smartfón dostal známy dizajn s kovovým lemom po stranách, výrazným a ľahko nahmatateľným vypínačom, nechýba ani hardvérová spúšť.

ikona

Sony Xperia T3 - elegán zameraný na cenovkuRecenzia tenkého tabletofónu s pekným 5,3'' HD displejom, štvorjadrovým 1,4 GHz procesorom, OS Android 4.4 KitKat a 8 Mpix fotoaparátom.

Displej s 5,3-palcovou uhlopriečkou má HD rozlíšenie 720 x 1 280 bodov, pod ním je však veľa zbytočného miesta, keďže dotykové tlačidlá opäť ukrajujú zo spodnej strany displeja. O výkon sa stará štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon s taktom 1,4 GHz a 1 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný úložný priestor s kapacitou 8 GB (reálne dostupných je necelých 5 GB) si môžete rozšíriť microSD kartami do veľkosti 32 GB.

Operačný systém Android beží v najnovšej verzii 4.4 KitKat a je doplnený o grafické prostredie Sony. Na fotografovanie a nahrávanie Full HD videí poslúži zadný 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, nechýbajú ani známe fotografické funkcie. Na video chat alebo selfie využijete prednú 1,1 Mpix kameru. Medzi zvyšnými špecifikáciami nechýba podpora HSPA, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, DLNA, NFC, 2 500 mAh batéria, ani FM rádio.

Orientačná cena: 344,40 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu