Orange: Sony Xperia E3 v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení pribudol cenovo dostupný android, ktorý láka na známy dizajn Omni Balance a podporu LTE sietí.

Sony Xperia E3 je novinkou z berlínskej výstavy IFA 2014. Výbavou neohúri a pozornosť zákazníkov pritiahne skôr dizajnom. Inšpiráciu brala od svojich vybavenejších kolegýň. Vodeodolnosť chýba.

Smartfón ponúka štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM a iba 4 GB vnútorného priestoru. Počítajte však len s využiteľnou polovicou. Multimédiá a iné dáta si môžete uložiť na microSD kartu do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android 4.4 KitKat je doplnený o známe používateľské prostredie Sony.

ikona

Základné info: SOny Xperia E3Lacný smartfón so štvorjadrovým 1,2 GHz procesorom, 1 GB RAM, 4 GB úložiskom a 5 Mpix fotoaparátom. Nie je vodeodolný, no zachováva si dizajn výkonnejších Xperií. (živé fotografie + VIDEO)

Fotografie zachytíte 5-megapixelovým fotoaparátom s prisvetľovacou diódou, HDR režimom a stabilizáciou, ktorý zvláda záznam Full HD videa a režim rozšírenej reality s 3D efektami. Predná kamera dostala čip s VGA rozlíšením, veľa parády teda určite neponúkne. Okrem podpory 2G a 3G siete pridáva aj schopnosť pracovať v sieti štvrtej generácie. O výdrž sa stará 2 330 mAh batéria.

Na jeden záber: Sony Xperia E3 naživo

Sony Xperia E3 je v Orangei dostupná už od jedného eura, k 20-eurovému mesačnému poplatku stojí 120 eur. Plná cena smartfónu je u operátora stanovená na 200 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu