O2 Extra výhody: aktivujte si Hudbu Google Play na 90 dní zadarmo

Majitelia zariadení s operačným systémom Android majú možnosť vyskúšať si hudobnú službu Hudba Google Play Naplno na tri mesiace bez poplatkov. Stačí byť zákazníkom O2 a cez program Extra výhody si aktivovať prístup k viac než 25 mil. skladieb.

Zľavový portál operátora, kde si O2 zákazníci môžu aktivovať rôzne výhody a zľavy, prináša novú ponuku pre majiteľov android zariadení. Kliknutím na tlačidlo Získať výhodu zadarmo, na webovej stránke www.extravyhody.o2.sk, si môžu 90 dní užívať bezplatný prístup k službe Hudba Play Naplno, v ktorej sa nachádza vyše 25 miliónov skladieb. Nechýba prehrávanie vlastných playlistov či počúvanie internetových rádií.

"Cez O2 Extra výhody opäť prinášame užitočnú výhodu pre našich zákazníkov. Na milióny skladieb z Hudba Google Play sa môžu tentokrát tešiť užívatelia OS Android, ktorí doteraz túto službu nevyužívali. Streamovanie hudby v našej 3G sieti nikdy nebolo jednoduchšie,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

“O”2

Každý zákazník môže využiť výhodu len raz a iba vtedy, pokiaľ si za posledných 12 mesiacov neaktivoval skúšobnú dobu alebo aktuálne nie je predplatiteľom služby Hudba Google Play Naplno. Výhodu si môžete uplatniť cez webový portál Extra výhody alebo rovnomennú mobilnú aplikáciu. Aktiváciu v mobilnom zariadení je potrebné uskutočniť najneskôr do 6. februára 2015.

Štandardný mesačný poplatok za službu Hudba Play Naplno je 5,49 eur mesačne. Na Slovensko prišla v marci tohto roka spolu s bezplatnou mesačnou skúšobnou verziou. Pokiaľ ste ju vtedy využili, máte smolu. Strácate tým, bohužiaľ, nárok na 90-dňovú výhodu od O2.

ikona

O2: Extra výhody pre všetkýchO2 zmenilo zákaznícky program O2 Super zóna na vernostný program Extra výhody. Zľavy sú vyberané s dôrazom na cestovanie a každodenné potreby, a zahŕňajú napríklad lacnejšie tankovanie, zľavy na letenky, MHD či nákup batohov, kufrov, kozmetiky i bicyklov.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: nadpis

Diskusia k článku:

Rastislav.j 08.10.2014 - 05:55

pekná ponuka, ale mne tam vadí : "V rámci aktivácie bude potrebné zadať Vašu platobnú kartu. 90- denné obdobie zadarmo však platí a keď sa rozhodnete službu zrušiť v tomto období, nebude Vám naúčtovaný ani cent" odovzdať googlu údaje o kreditke je asi posledná vec, ktorú by som spravil.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne08.10.2014 - 07:32 Trvalý odkaz

Moje udaje o karte ma iTunes od r. 2009 a Google od.. decembra 2011 myslim.

Tiez mam znamych, ktori si tukaju na celo, preco im zverujem svoje udaje, preco nakupujem aplikacie, ked su na internetoch zadarmiko.

Co ja viem asi rad minam penaize na hluposti a tych par eur/centov sem tam ma nezabije.

Rastislav.j08.10.2014 - 09:43 Trvalý odkaz

A tie údaje si im dával, aby si dostal niečo bezplaté?

funboy08.10.2014 - 10:52 Trvalý odkaz

Platobnú kartu je potrebné zadať kvôli článku 6 Podmienok O2 Extra výhody Hudba Google Play Naplno. Ak si zrušíte 90 dňovú skúšobnú verziu počas bezplatného skúšobného obdobia, nebudete spoplatnený, ale nezachováte si prístup k predplatenému hudobnému obsahu, ku ktorému ste mali prístup počas bezplatného skúšobného obdobia (napr. vašej histórie skladieb alebo zoznamu skladieb (playlist), ktoré ste si vytvorili), keď sa skúšobná verzia skončí. Ak registráciu neukončíte počas bezplatnej skúšobnej verzie, po skončení skúšobného obdobia budete spoplatnený sumou 5,49 € / mesačne a každý nasledujúci mesiac až kým nezrušíte svoje predplatné. Google si vyhradzuje právo cenu predplatného upraviť.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne08.10.2014 - 11:22 Trvalý odkaz

Ta karta je tam kvoli tomu, ak sa rozhodnes v sluzbe dalej pokracovat, bude Tvoj zaujem spoplatneny. Je to menej byrokracie vo vysledku ako tlacit pouzivatela do obnovy predplatneho a spamovat ho upomienkami.

Raz kartu zadas, a bud preplatne (za prve 3 mesiace 0 eur) zrusis, alebo ten dalsi mesiac Ti odpocita 5.49€.

Podla mna je to celkom logicke, neviem...

Celá diskusia 21 príspevkov