Predstaví dnes HTC dva nové smartfóny a malú kamerku?

Na svoj Twitter účet pridalo HTC fotografiu so smartfónom a číslicami, ktoré evokujú dátum 8. október. To by mohol byť deň, kedy sa ukáže, či boli špekulácie o novom HTC One (M8) Eye, Desire Eye a zvláštnej malej kamere pravdivé.

Nová verzia vlajkovej lode HTC One (M8) s názvom One (M8) Eye by mohla dostať nový 13-megaixelový duálny fotoaparát, namiesto pôvodného štvormegapixlového, ktorý slúžil viac na okrasu, než na úžitok. Či dostane aj nejaké špeciálne funkcie zatiaľ nevieme.

“HTC

Poriadny selfie telefón. Tak to by mohla byť údajne pripravovaná novinka Desire Eye. Predná kamery by totiž mohl disponovať 13-megapixelovým snímačom a prisvetľovacou diódou.

“HTCobr: upleaks

Vo vnútri by mal pracovať štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 801 s taktom 2,3 GHz, 2 GB operačná pamäť RAM a vnútorný priestor má mať 32 GB kapacitu. Ani displej sa vraj nemá za čo hanbiť: na 5,2-palcovej uhlopriečke sa môžme tešiť na Full HD rozlíšenie. A batéria? Tá má byť odnímateľná s kapacitou 2 400 mAh.

obr: upleaks

Zvláštne zariadenie pripomínajúce malý periskop. Tak pôsobí kamerka RECamera, ktorá sa má k mobilnému zariadeniu pripájať cez Bluetooh. Hovorí sa o 16 Mpix snímači, odolnosti voči vode a dostupnosti pre Android a iOS. Na účel a podrobnosti o produkte si radi počkáme. Veď 8. októbra je už dnes.

“HTC

Zdroj: androidcommunity.com, twitter.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu