JBL J46BT - keď vám sadnú, budete spokojní

Recenzia ľahkých a kompaktných Bluetooth slúchadiel s vyváženým zvukom, ktoré výrazne eliminujú okolitý ruch. Na jedno nabitie vydržia až päť hodín prehrávania hudby.

Bluetooth slúchadlá JBL J46BT sú oproti podobným slúchadlám väčšie a ťažšie, a preto nemusia sadnúť úplne každému. V porovnaní s tradičnými slúchadlami v podobnej cenovej hladine, teda do sto eur, hrajú lepšie, sú menšia a skladnejšie, takže ich bez problémov skryjete do vrecka nohavíc, na prenášanie v taške alebo batohu poslúži praktické puzdro.

Základné parametre:

Bezdrôtové in-ear stereo slúchadlá, dynamický frekvenčný rozsah 20 Hz - 18 KHz, podpora Bluetooth 4.0, menovitý vstupný výkon 3 mW, citlivosť mikrofónu -37 dBV/Pa @ 1 KHz.

Obsah balenia:

- pár JBL J46BT Bluetooth bezdrôtových stereo slúchadiel do uší

- sada stabilizačných športových nástavcov (S, L)

- sada silikónových nástavcov (S, M, L)

- spona na kábel

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Na jedno nabitie vydržia až päť hodín prehrávania hudby. Nabíjanie prebieha pomocou klieští a USB káblika, ktorý sa pripojí do pravého slúchadla a trvá približne dve hodiny. Je to menej praktické, ale nič náročné. O nabíjaní informuje červená indikačná LED dióda.

Zvuk je vyvážený, nájdeme tu stredy, výšky aj hĺbky, všetko je tak, ako má byť. Slúchadlá výrazne eliminujú okolitý ruch, takže sú veľmi vhodné napríklad do lietadla, do dopravných prostriedkov či do fitka.

Pozor pri používaní ako chodec v cestnej premávke, tam môže byť potláčanie okolitého ruchu skôr nebezpečné. Môžete prepočuť prichádzajúce auto alebo vlak a problém je na svete. Celkovo, používanie slúchadiel JBL J46BT v pohybe nie je veľmi pohodlné, užitočné sú skôr pri statickom používaní. Počas rýchlejšej chôdze alebo pri behu počujete v hlave dunivé zvuky.

Orientačná cena: 99 € (Vzdy.sk)

J46BT môžete regulovať ovládačom s tromi tlačidlami, ktoré umožňujú jednoducho prehrávať, pozastaviť a ovládať hlasitosť hudby, alebo jednoducho prepnúť na prijímanie hovorov. Bez prerušenia chôdze.

Na jeden záber: JBL J46BT

Záver

Bezdrôtové slúchadlá JBL J46BT, ktoré kúpite za cenu približne 99 eur napríklad v obchode Vždy.sk jednoznačne odporúčam. Z mnou testovaných Bluetooth slúchadiel poslednej doby a s cenovkou pod sto eur hrajú najlepšie, navyše sú skladné a ľahké. Lenže podľa skúseností ľudí v mojom okolí nie každému sadnú. Treba vyskúšať.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu