Plantronics BackBeat Fit - športové Bluetooth slúchadlá so šikovným puzdrom

Recenzia športových Bluetooh slúchadiel odolných proti potu a ošplechnutiu vodou, a výdržou až osem hodín počúvania hudby. V balení nájdete aj šikovné puzdro.

Plantronics BackBeat Fit sú športové slúchadlá odolné proti potu, takže im neuškodí ani váš náročný tréning či túra počas horúceho letného dňa. Navyše nano vrstva zabezpečí odolnosť proti ošplechnutiu vodou a nemusíte sa tak obávať ani ich použitiu v daždi.

Základné parametre:

Podpora Bluetooth 3.0, dosah 10 metrov, hmotnosť 24 gramov, microUSB konektor pre nabíjanie, výdrž do 8 hodín prehrávania hudby, do 6 hodín hovoru, doba dobíjania dve hodiny, DSP technológia (Digital Signal Processing) pre potlačenie šumu.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Nabijete ich cez microUSB konektor, ktorý nájdete na tele prístroja a ukrýva sa v pravom slúchadle. Súčasťou slúchadiel sú aj štyri ovládacie tlačidlá, ktoré umožnia pozastavenie prehrávania, preskočenie na novú skladbu, či prijatie hovoru zo spárovaného smartfónu.

Slúchadlá celkom dobre sedia aj na ušiach, nie úplne eliminujú okolité ruchy, čo však môže byť v určitých situáciách aj výhoda. Nestane sa vám tak, že prepočujete prichádzajúce auto, vlak alebo nebudete mať prehľad o tom, čo sa deje okolo vás. Reprodukcia hĺbok je slabšia než na nami nedávno testovaných slúchadlách JBL Synchros Recflect BT, ktoré nielen cenou priamo konkurujú slúchadlám BackBeat Fit.

Súčasťou produktového balenia je aj šikovné puzdro, do ktorého sa zmestí priemerne veľký smartfón. Puzdro môžete používať z obidvoch strán, je na to prispôsobený aj zips s vodiacou lištou po oboch stranách. Preklopením získate puzdro s možnosťou pripevnenia na ruku pomocou pásu na suchý zips. Využijete ho pri rôznych športových aktivitách.

Výdrž je dobrá, na jedno nabitie vydržia približne sedem až osem hodín prehrávania hudby, čo môžeme potvrdiť. V pohotovostnom režime udáva výrobca výdrž až štrnásť dní.

Orientačná cena: 129,90 € (Tracocomputers.sk)

Najlepšie stránky podpory výrobkov Plantronics na našom trhu nájdete na www.plantro.cz.

Na jeden záber: Plantronics BackBeat Fit

Záver:

Plantronics BackBeat Fit sú šikovné bezdrôtové slúchadlá s príjemným dizajnom, ocenili by sme výraznejšie hĺbky, inak je všetko v poriadku. Aj komfort ovládania pomocou tlačidiel. Oceníte odolnosť proti potu, dažďu či ošplechnutiu vodou. Potešila by snáď len nižšia cenovka.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu