Huawei P7 dostáva aktualizáciu používateľského prostredia EMUI 3.0

Po modeloch Honor 3C a Honor 6 sa novej verzie grafického rozhrania Emotion UI 3.0 dočkali aj majitelia elegantného androidu s krásnym 5’’ Full HD displejom.

Najnovšia verzia používateľského prostredia EMUI 3.0 sa obsluhuje jednoduchšie jednou rukou a ponúka celkom nový vzhľad celého rozhrania a ikon. Rozhranie neustále využíva nový dizajn časovej osi pre zjednotenie a zvýšenie používateľského komfortu pri rôznych aplikáciách.

Po novom pribudla možnosť viacstránkových zložiek, v ktorých môžu mať používatelia uložených viac aplikácii, ktoré sa pri zaplnení obrazovky zobrazujú na ďalších stránkach, ďalej možnosť jednoducho meniť veľkosť widgetov a vylepšenie získala napríklad aj notifikačná lišta. Vynovená je i domáca obrazovka, ktorá ponúka veľkú kolekciu online grafických motívov alebo jednoduchší spôsob interakcie medzi jednotlivými prvkami a ďalšie vylepšenia.

ikona

Recenzia: Huawei Ascend P7 - štýlová placka pre fanúšikov selfiesRecenzia vlajkovej lode s pútavým dizajnom, kvalitnou konštrukciou, 5'' Full HD displejom, spomalenými reakciami, 8 Mpix prednou kamerou a priemernou výdržou.

Niekoľko vylepšení ponúka aj aplikácia fotoaparátu, ktorá pridáva panoramatické módy, režim skrášľovania a po novom je možné vkladať do fotografií vlastné vodoznaky. Rozhranie EMUI 3.0 navyše intuitívne a aktívne rieši každodenné potreby prostredníctvom praktických a vizuálne pútavých dizajnových detailov, ako je napríklad spojenie hlavných funkcií smartfónu – volania, kontaktov a správ – medzi nimi možno ľahko prepínať jediným vodorovným pohybom prstu.

Výrobca upozorňuje, že po aktualizácii na nové používateľské rozhranie EMUI 3.0 sa domáca obrazovka prepne na svoje pôvodné rozloženie. Pred spustením aktualizácie odporúča overiť, či nebol telefón rootovaný, či je dostatok energie v batérii a dostatočný úložný priestor.

Na jeden záber: Huawei Ascend P7

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Dezi 26.01.2015 - 17:00

spozoroval som , že foťák po novom rýchlejšie zaostruje ,bateria asi má výdrž rovnakú . Pred týždňom som aktualizoval a celú noc som sa s ním hral kým som všetko našiel a nastavil :-)

Nightmare26.01.2015 - 23:20 Trvalý odkaz

tu uz prestava sranda...na mojej P6 (skoro ako vysiel) ziadna aktualizacia a to okrem noveho Androida uz som mal mat na P6 tiez novsiu verziu EMUI...ma niekto vysvetlenie?

marek24.02.2015 - 15:44 Trvalý odkaz

nemate niekto problem s viber a Whatsapp? nechodia mi pri vypnutej obratovke notifikacie

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne24.02.2015 - 16:56 Trvalý odkaz

mas zapnuty nejaky setriaci rezim? vacsinou to robia setrice baterie a usporne rezimy ze vypinaju sluzby pri vypnutej obrazovke

Celá diskusia 4 príspevky