Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov vo februári

Nákupné zvyklosti zákazníkov Orangeu sa ani vo februári výrazne nezmenili. V našom mini rebríčku nájdeme lacné androidy, zástupcu strednej triedy i špičkový iPhone 6.

Do februárovej tabuľky sa vrátil obľúbený Sony Xperia M2 a vystriedal tak bestseller Samsung Galaxy S4 mini. To je vlastne jediná zmena. Zvyšné modely smartfónov ostali, len posledné dva telefóny z januárovej tabuľky si o mesiac neskôr vymenili miesta. Nezmenili sa ani prvé dve priečky.

Stále u zákazníkov vyhráva lacný Samsung Galaxy Trend Plus, nasledovaný ďalším modelom radu Galaxy, tentoraz Ace 4. Ten sa na rozdiel od vyššie umiestneného Trendu Plus pýši aj LTE konektivitou. Na treťom mieste je cenovo dostupný Sony Xperia M2, štvrtá priečka patrí vo februári mini verzii vlajkovej lode Samsungu Galaxy S5. Päťku najpredávanejších smartfónov v Orangei uzatvára drahý, ale stále žiadaný Apple iPhone 6 v 16 GB verzii.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov vo februári 2015:

1. Samsung Galaxy Trend Plus (35 €)

2. Samsung Galaxy Ace 4 (95 €)

3. Sony Xperia M2 (140 €)

4. Samsung Galaxy S5 mini (260 €)

5. Apple iPhone 6 16 GB (600 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v januáriV januárovom mini rebríčku najobľúbenejších telefónov nastali len kozmetické zmeny. Po mesačnej prestávke sa do hry opäť vrátil Apple iPhone 6.

Orange smartfóny

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej februárovej sa nachádza Samsung S5611, Sony Xperia E3, Samsung Galaxy S4 mini, Sony Xperia Z1 Compact a Sony Xperia E1.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu