Potvrdené: LG G4 dostane 16 Mpix fotoaparát so svetelnosťou f/1.8

Oficiálne predstavenie novej vlajkovej lode LG G4 sa blíži a výrobca už potvrdil špecifikácie obidvoch kamier, o ktorých sa zatiaľ iba špekulovalo. Predná sa bude pýšiť rozlíšením osem megapixelov, zadná dostane 16 Mpix snímač s clonovým číslo f/1.8.

Divízia LG Innotek v dnešnej tlačovej správe oznámila, že vyvinula dva nové moduly. Niečo už naznačil aj obrázok z pozvánky na tlačovú konferenciu, ktorá sa bude konť 28. apríla. Videli sme na ňom objektív zadnej kamery s popisom clonového čísla f/1.8. Teraz LG odhalilo viac podrobností.

Nový top model naozaj dostane 16-megapixelový fotoaparát so svetelnosťou objektívu f/1.8. Vďaka tomu sa podľa vyjadrení dostane do fotoaparátu o 80 % svetla viac než do predchádzajúceho modelu G3. Viac svetla znamená lepšie zábery v zhoršených sveteľných podmienkach a menej rozmazaných snímok pri fotografovaní pohybujúcich sa objektov.

ikona

LG rozdá ešte pred uvedením na trh 4 000 vlajkových lodí G4LG v rámci kampane vyberie štyri tisícky záujemcov o verejné testovanie novej vlajkovej lode. Účastníci z pätnástich krajín sa tak budú môcť ešte pred oficiálnym štartom predaja verejne podeliť o svoje skúsenosti s novinkou.

Takzvané selfie sa stále tešia veľkej obľube používateľov, a tak sa LG rozhodlo, že predná kamera v novom high-ende dostane osemmegapixelové rozlíšenie s 0,11 mm tenkým IR filtrom.

Zdroj: lginnotek.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 10.04.2015 - 08:49

No som zvedavý.. Ale už G2 a G3 fotia výborne, tak snáď horšie to nebude..

janesbond110.04.2015 - 16:50 Trvalý odkaz

To je jasne ondro..finta ja v tom, ze 90% adroidov je o hodne lacnejších ako spomenuty iphone:-) čiže je to podľa mňa v poriadku :)

ondrakomous10.04.2015 - 21:21 Trvalý odkaz

to sou furt megapixely navic a nic z toho.

Celá diskusia 4 príspevky