Microsoft uvádza nové slúchadlá Comfort a Hoop by Coloud

Microsoft pripravil pre slovenský trh dve novinky. Lacné “pecky” Comfort a slúchadlá pre náročnejších zákazníkov navrhnuté v spolupráci so značkou Hoop by Coloud.

Slúchadlá Hoop by Coloud boli navrhnuté tak, aby rešpektovali prirodzený tvar ucha. Problém vypadávajúcich slúchadiel riešia pomocou unikátnej nastaviteľnej slučky. Na oblečenie sa dajú pripnť pomocou klipu, takže sa emusíte báť, že ich stratíte alebo vám bude počas aktivity kábel okolo tela poskakovať. Kábel je vybavený ľahko dostupnými tlačidlami, ktoré umožňujú jednoduchú úpravu hlasitosti a vďaka svojmu plochému prierezu sa nezamotá.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Reflexné krytky slúchadiel pôsobia ako bezpečnostný prvok, vďaka ktorému budete viditeľní pod lampami pouličného osvetlenia alebo v reflektoroch áut. Slúchadlá sú tiež odolné proti prachu, potu a nečistotám.

Ľahké slúchadlá Comfort boli navrhnuté tak, aby rešpektovali prirodzený tvar ucha a potešia používateľov, ktorí oceňujú pohodlné slúchadlá, ktoré neblokujú celé ucho. Starostlivo vymerané umiestnenie reproduktorov vo vnútri slúchadiel smeruje zvuk hlbšie do uší. Dizajn slúchadiel zapadá do radu Lumia.

Akákoľvek komunikácia je ovládaná dostupnými funkčnými klávesami a vstavaným mikrofónom. Vďaka tomu môžete telefonovať pri behu alebo chôdzi bez toho, aby ste k tomu potrebovali ruky.

Slúchadlá Comfort sú k dispozícii v čiernej, bielej a oranžovej farbe za cenu 8,90 eur. Hoop by Coloud budú dostupné v nasledujúcich týždňoch za predpokladanú cenu 27,90 eur vo farbách čierna, oranžová a zelená.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu