O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v apríli

Aprílová tabuľka najpredávanejších telefónov v O2 ukázala, čo už dávno vieme: že slovenskí zákazník prevažne nakupuje lacnejšie modely s dobrým pomerom cena / výkon. Z radu vyčnieva iba stále žiadaný iPhone 6.

Najžiadanejším smartfónom v O2 je opakovane Lenovo A536, ktoré si získalo priazeň zákazníkov svojou cenou a dostatočnou výbavou. Druhé miesto patrí opäť Samsungu, no tentoraz minulomesačný model Galaxy Ace Style bol vystriedaný súrodencom Galaxy Ace 4.

Apple iPhone predbehol v apríli cenovo dostupný LG Spirit, ktorý sa ako novinka vyhupol rovno na tretie miesto, a tak sa iPhone musel uspokojiť so štvrtou priečkou. Darilo sa aj Sony, konkrétne šikovnému androidu Xperia E4. Aj ten zaujal hlavne svojou cenovkou a osvedčenou značkou.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 € (Strieborný paušál).

1. Lenovo A536 (0 €)

2. Samsung Galaxy Ace 4 (2 €)

3. LG Spirit (2 €)

4. Apple iPhone 6 16 GB (597 €)

5. Sony Xperia E4 (0 €)

ikona

O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v marciPrvé tri miesta sa oproti minulému mesiacu nezmenili, v rebríčku nájdeme lacné smartfóny, ale aj drahý, no stále žiadaný Apple iPhone 6. Darí sa ja Lenovu, ktoré je obľúbené nielen medzi smarfónmi, ale aj tabletmi.

Náš mini rebríček TOP5 smartfónov zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ktoré modely patril do zvyšnej pätice? Nokia 220 Dual SIM, Lenovo A6000, Samsung S5611, Samsung Galaxy S4 mini a Samsung Galalxy S5 mini.

Pozreli sme sa aj na predaje tabletov. Prvenstvo si drží Lenovo Tab 2, druhú priečku obhájil ďalší kúsok Lenova, model S8. O jednu pozíciu si polepšilo Prestigio MultiPad WIZE i LG G Pad 8.0. Nováčikom tabuľky je Huawei MediaPad T1 8.0, ktorému patrí piata priečka. Aj tu nájdete v zátvorke cenu zariadenia určenú pre Strieborný paušál.

1. Lenovo Tab 2 A7-30 (nie je v ponuke)

2. Lenovo S8 (98 €)

3. Prestigio MultiPad WIZE 3047 (0 €)

4. LG G Pad 8.0 LTE (48 €)

5. Huawei MediaPad T1 8.0 (29 €)

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu