Alcatel Onetouch Pop 2 (5) na Slovensku

Alcatel uviedol na slovenský trh päťpalcový android určený zákazníkom, ktorí hľadajú smarfón s dobrým pomerom cena / výkon. Telefón láka na podporu dvoch SIM kariet, LTE dáta a Android 5.0 Lollipop. Súčasťou balenia sú tri rôzne farebné kryty.

Alcatel Onetouch Pop 2 (5) láka na podporu LTE sietí a nízku cenu. Kompaktný model disponuje 5-palcovou uhlopriečkou s rozlíšením 480 x 854 bodov, štvorjadrovým procesorom, 1 GB operačnou pamäťou a 8 GB vnútorným priestorom so slotom na microSD kartu do veľkosti 32 GB.

Operačný systém Android beží vo verzii 5.0 Lollipo a nechýba mu známe používateľské prostredie výrobcu. Fotografie a videá vo Full HD kvalite zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED bleskom, na video chat využijte prednú kameru s VGA rozlíšením. Vo výbave nájdeme Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, DLNA, 2 500 mAh batériu i FM rádio s RDS.

ikona

Základné info: Alcatel Onetouch Pop 2 (5)Cenovo dostupný smatfón s 5'' FWVGA displejom, štvorjadrovým procesorom, 5 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom, OS Android 5.0 Lollipop, 2 500 mAh batériou a podporou LTE. Dostupný bude aj v dual SIM verzii.

Alcatel Onetouch Pop 2 (5) bude dostupný v dvoch farebných verziách: čiernej a bielej za odporúčanú cenu 139,90 eur. Súčasťou balenia sú tri rôzne farebné kryty. Čierny variant má v balení ešte biely a strieborný kryt, biely variant červený a strieborný.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu