Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v máji

Májový rebríček sa od toho aprílového nezmenil. Vôbec. Poradie obľúbenosti smartfónov ostalo na prvých piatich miestach úplne rovnaké.

Májový rebríček sa vôbec nezmenil. Zákazníci uprednostňovali úplne rovnaké smartfóny ako mesiac predtým, a tak sa opäť stretávame prevažne so značkou Samsung. Ten jednoznačne prevalcoval ostatné značky. Druhou najpredávanejšou značkou medzi smartfónmi je Apple.

Prvé miesto opäť patrí lacnému Samsungu Galaxy Ace 4, druhú priečku obhájil rovnako lacný Samsung Galaxy Trend Plus. Na treťom mieste nájdeme elegantný Samsung Galaxy Ace 3 a štvrtá pozícia patrí poslednému Samsungu tabuľky, obľúbenému Samsungu Galaxy S5 mini. 16 GB verzii iPhonu ostalo piate miesto a vyzerá to, že v máji bol jediným vážnym konkurentom kórejskému výrobcovi.

Pri doplňovaní aktuálnych cien modelov k paušálu s mesačným poplatkom 20 eur sme zistili, že napr. Samsung Galaxy Ace 4 zlacnel oproti minulému mesiacu o 30 eur a Galaxy S5 mini o desať eur.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v máji 2015:

1. Samsung Galaxy Ace 4 (30 €)

2. Samsung Galaxy Trend Plus (30 €)

3. Samsung Galaxy A3 (230 €)

4. Samsung Galaxy S5 mini (240 €)

5. Apple iPhone 6 16 GB (600 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v apríliAni v apríli sa medzi najpredávanejšie smartfóny neprebojoval žiadny windowsfón. Nájdeme tu iba androidy od Samsungu a len jeden telefón s iným operačným systémom, a to Apple iPhone 6.

Orange smartfóny

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej marcovej sa nachádza Samsung S5611, Nokia 225, Samsung Galaxy A5, LG Spirit a LG G3s.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu