Activision oznámil nové Call of Duty: Modern Warfare III aj s dátumom vydania

Oficiálne ohlásenie tohtoročného Call of Duty potvrdilo úniky ohľadom Modern Warfare III. Prekvapilo však dátumom vydania, ktorý je bližšie než sme si mysleli.

Minuloročné Call of Duty: Modern Warfare II (recenzia) slávilo u hráčov úspech, a tak bolo len otázkou času, kedy Activision konečne predstaví nový diel. Niekoľko únikov hovorilo, že si dá séria tento rok pauzu. Postupne sa ale začali objavovať nové nepotvrdené informácie o tom, že ďalší diel v roku 2023 predsa len bude. 

To sa ukázalo ako pravda, pretože Activision konečne prelomil mlčanie a oficiálne predstavil Call of Duty: Modern Warfare III. Krátky teaser trailer obalený do krvavo červenej farby síce neprezrádza nič konkrétne, ale pridáva dátum vydania. Z neho vieme, že Call of Duty: Modern Warfare III vyjde 10. novembra na PC, PS5 a Xbox Series X/s. 

O hre sa neoficiálne hovorilo, že má ísť iba o expanziu v hlavnej úlohe s Ghostom, ktorá však postupne prerástla do plnohodnotného dielu. Malo by ísť o priame pokračovanie príbehu Modern Warfare II, tentokrát od vývojárov zo Sledgehammer Games. 

Štúdio v minulosti prinieslo historické diely ako WWII a Vanguard (recenzia). Pripravované Call of Duty: Modern Warfare III by malo na obrazovky priniesť opäť staré známe tváre. Uniknuté fotky z propagačných materiálov energetického nápoja Monster prezrádzajú, že by v centre príbehu mohol stáť obľúbený kapitán Price. Na oficiálne detaily si však ešte musíme počkať. 

Zdroj: Call of Duty YouTube


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu