Aplikácia SWAN GO dostupná už aj pre smart TV LG, Apple TV aj Android TV

Okrem štandardnej ponuky sledovania cez klasický set-top box môžete využiť na sledovanie televíznych programov aj ďalšie platformy, ako sú vstavané aplikácie v smart televízoroch a dostupná je pre zariadenia Apple TV / iOS alebo Android TV / OS Android.

Začiatkom roka uviedol Swan televíznu aplikáciu určenú pre televízory Samsung, teraz prichádzajú na rad ďalšie platformy. SWAN GO dokáže funkciami a dostupnosťou TV kanálov nahradiť tradičný set-top-box. 

Aplikácia pre televízory LG obsahuje rovnaké funkcie ako jej identická dvojička pre modely Samsung a stiahnete si ju cez vstavaný aplikačný obchod. Po nainštalovaní a zadaní párovacieho kódu, ktorý si vygenerujete cez webové rozhranie moje.swango.sk, môžete začať sledovať internetovú televíziu SWAN GO priamo na svojom televízore bez nutnosti mať pripojený set-top box.

SWAN GO je dostupná aj pre zariadenia Apple TV / iOS alebo Android TV / OS Android. V aktuálnej ponuke smart televízorov dostupnej na Slovensku vybavených systémom Android je viacero značiek, napr. Sony, Philips, Panasonic JVC, Thomson, Orava, TCL a podobne. 

Pre komfortné využívania je potrebné internetové pripojenie s prenosovou rýchlosťou aspoň 10 Mbps. Základný balíček internetovej televízie SWAN GO S umožňuje využívanie služby paralelne na dvoch platformách súčasne. Cena pri 24-mesačnej viazanosti začína na sume 3,99 eur mesačne, bez viazanosti 4,99 eur za mesiac.

Dostupnosť služby v mieste vášho bydliska si môžete overiť na webovej stránke swango.sk

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu