Cypher 007 je nová James Bond hra, ktorá vyjde v septembri exkluzívne na iPhony

James Bond sa dočká novej hry, ktorú si už koncom mesiaca budú môcť užiť majitelia iOS zariadení. Chce ponúknuť originálny príbeh, akciu aj známeho nepriateľa z filmu Spectre.

Nové filmové spracovanie Jamesa Bonda je ešte pomerne ďaleko. Rovnako, ako pripravovaná hra na veľké platformy. Čakanie však môže skrátiť mobilná hra Cypher 007, ktorá vzniká exkluzívne pre iPhony, resp. službu Apple Arcade

Cypher 007 bude top down akčná adventúra, ktorú pripravuje Tilting Point LLC a sľubuje svet Jamesa Bonda, aký sme doteraz nevideli. Agent 007 sa v hre postaví známemu záporákovi Blofeldovi, ktorého sme mohli vidieť aj na filmových plátnach, naposledy v podaní herca Christopha Waltza (Spectre, No Time To Die).

Hra však nemá filmovú licenciu a tak nečakajte Daniela Craiga ani ďalšie známe tváre z veľkého plátna. Na druhej strane ale sľubuje zaujímavé misie, špiónske gadgety či online rebríčky, v ktorých budete súťažiť s hráčmi z celého sveta. 

Cypher 007 vyjde 29. septembra a užiť si ho budú môcť iba predplatitelia Apple Arcade. Android verzia zatiaľ oznámená nebola, a tak nie je jasné, či si Apple zaplatil úplnú alebo len časovú exkluzivitu. 

Zdroj: apple.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu