Do GTA VI sa má vrátiť populárny prvok, ktorý fanúšikovia milovali

V článku nájdete kompletné doteraz známe detaily o pripravovanom GTA VI. Dopĺňa ich aktuálny únik, ktorý hovorí o návrate obľúbenej súčasti.

Rockstar Games oficiálne potvrdil aktívny vývoj nového GTA, ale na ďalšie informácie je však bohužiaľ skúpy. Viaceré detaily priniesol aspoň neoficiálny únik, po ktorom Rockstar prelomil mlčanie a prezradil, čo chce s novým GTA dosiahnuť. Aktuálne slovo opäť prevzali neoficiálne zdroje, ktoré tvrdia, že do jednej z najočakávanejších hier všetkých čias sa vráti fanúšikmi milovaný prvok. 

Má ísť o návrat rozšírení príbehovej kampane pre jedného hráča. Teda to, čo pri GTA V čakáme roky len márne. Zdá sa však, že Rockstar s rozšíreniami príbehu pri novej hre ráta. Aspoň to tvrdí insider s prezývkou Tez2, ktorý má na konte viacero úspešne potvrdených únikov. 

Rozšírenie príbehu v podobe DLC by tak tak následne vyšlo istý čas po vydaní hlavnej hry. Tu informácie o GTA VI bohužiaľ končia. Vydanie hry sa očakáva niekedy koncom budúceho roka, aj keď samotný Rockstar zatiaľ nič nepotvrdil.  

Zdroj: inverse.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu