EA predstavila nové Need for Speed Unbound s netradičným vizuálom

Nový diel série Need for Speed s podtitulom Unbound napokon potvrdil to, o čom hovorili predošlé úniky. Čakať teda môžeme netradičný vizuál, príbehovú kampaň, tuning a veľa vozidiel.

Electronic Arts oficiálne predstavilo nový diel svojej pretekárskej série, ktorý nesie názov Need for Speed Unbound. Krátka ukážka odhalila prakticky to, o čom dlhý čas predtým hovorili rôzne úniky. Novinka zaujme už po vizuálnej stránke, kde kombinuje realistický vzhľad áut s animovanými prvkami v štýle anime. 

Oficiálny popis hry hovorí o tom, že vás čakajú rôzne kvalifikačné preteky, ktoré spestria aj policajné naháňačky. Vašim cieľom bude účasť na prestížnej udalosti The Grand. Ide o najväčšie pouličné preteky v meste Lakeshore. 

Samozrejmosťou bude príbehová kampaň a detailná úprava áut v podobe tuningu. Chýbať nebude ani bohatá ponuka vozidiel, ktorých zoznam si môžete pozrieť tu. Celkovo ich bude 143.

O soundtrack Need for Speed Unbound sa postaral raper A$AP Rocky, ktorý zároveň stvárni jednu z herných postáv. Novinku má pod palcom štúdio Criterion známe hrami ako Burnout Paradise a niekoľkými dielmi série Need for Speed, ako Hot Pursuit, Most Wanted či Rivals. Vydanie Unbound je naplánované 2. decembra na PC, PS5 a Xbox Series X/S. 

Zdroj: ea.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu