EA predstavilo mobilnú verziu svojho futbalu FC Mobile

Nová generácia futbalu od EA sa pod aktuálnym názvom FC pozrie aj na mobily. Vyjde tesne pred veľkou hrou a umožní vám prežiť autentický futbal na Androide a iOS.

Tento rok je pre futbalovú sériu od EA výnimočný. Prvýkrát sa nám totiž predstaví pod novým názvom EA Sports FC, ktoré vyjde 29. septembra. Okrem futbalu na veľké platformy nás však čaká aj menší mobilný titul s názvom EA Sports FC Mobile. Kým obal veľkej hry zdobí nórsky futbalista Erling Haaland, tvárou mobilnej hry bude brazílčan Vinícius Júnior hrajúci za Real Madrid. 

EA Sports FC Mobile vsádza na tri piliery. Prvým je funkcia True Player Personality, ktorá sa postará o autenticitu jednotlivých hráčov. Vydavateľ tu spomína pokutové kopy, oslavy či rôzne bežecké štýly charakteristické pre konkrétnych futbalistov. 

K tomu sa pridáva dynamická rýchlosť hry prispôsobená displejom mobilov. Dá sa pri nej taktizovať a ponúka priestor špecifickým vlastnostiam každého hráča. Mobilný futbal do tretice láka na elitný strelecký systém, ktorý umožní presadiť sa hráčom s určitým vplyvom. 

Odmení aj vaše strelecké rozhodnutia a vylepšuje štýl streľby. Chýbať nebude ani tzv. power shot, teda silná nabitá strela, ktorú brankári nedokážu zachytiť. Dôraz bude kladený aj na rýchle a plynulé driblovanie, blokovanie striel či lepšiu obranu. EA Sports FC Mobile vychádza 26. septembra na Android a iOS. 

Zdroj: ea.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu