Elon Musk reaguje na hrozbu súdom pre odstúpenie od kúpy Twitteru vtipným obrázkom

Najskôr mu nechceli dovoliť kúpiť Twitter a teraz sa mu vyhrážajú súdnou žalobou, keď už o obchod, kvôli zamlčaniu dôležitých údajov, nemá záujem.

V tomto príbehu sme zažili viacero zvratov. Najskôr to yvzeralo, že sa obchod nevydarí, potom sa obidve strany dohodli na sume 44 miliárd USD s transakciou v hotovosti a nakoniec z toho nebude nič. Alebo možno bude - súd.

Tým sa predstavenstvo Twitteru vyhráža generálnemu riaditeľovi spoločnosti Tesla Elonovi Muskovi po tom, čo oznámil, že od zmluvy odstupuje. Ako reakciu na hroziaci súboj právnikov zverejnil na svojom Twitter účte "memečko". 

Muskovi právnici uviedli, že Twitter nereagoval na viaceré žiadosti o informácie o falošných alebo spamových účtoch na sociálnej sieti, čo bolo jednou z hlavných podmienok prevzatia Twitteru. Ak sa vec dostane pred súd, je pravdepodobné, že sudcu budú údaje o robotoch a falošných účtoch naozaj zaujímať. 

Twitter si údajne najal právnickú firmu so sídlom v New Yorku, aby zažalovala Elona Muska a pravdepodobne budúci týždeň podá žalobu. Situáciu so zaujímavým vývojom budeme sledovať.

Zdroj: ndtv.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu