God of War Ragnarok konečne dostal dátum vydania a edície

Čakanie za pokračovaním God of War sa konečne chýli ku koncu. Sony zverejnilo dátum vydania a pridalo aj štyri edície, ktoré si budete môcť predobjednať už od 15. júla.

God of War Ragnarok patrí k najočakávanejším titulom platformy PlayStation. Od svojho oznámenia nechal hráčov vo vytržení a prvá ukážka hrateľnosti len podčiarkol nadšenie. Dlhšie sme však čakali na dátum vydania. Začiatkom roka sme vás informovali o tom, že God of War Ragnarom vyjde v lete. Správy sa však bohužiaľ nepotvrdili, ale už tu máme oficiálne dátum vydania. 

Ten je stanovený na 9. novembra, kedy novinka zavíta na PS4 a PS5. God of War Ragnarok si budete môcť predobjednať už 15. júla a to rovno v niekoľkých edíciách. Základná nesie názov Launch a spolu s ňou dostanete aj snežné kostýmy pre hlavné postavy. 

O čosi bohatšia bude Digital deluxe edícia s obsahom digitálneho artbooku, kostýmov, soundtracku a dvoch zbraní. Každého zberateľa rozhodne poteší Collector’s edícia, ktorej obsah autori predviedli vo videu.

Obsahuje napríklad prepracovanú debnu plnú zberateľských predmetov, repliku kladiva mjölnir či figúrky. Zaujímavosťou je, že neobsahuje fyzickú kópiu hry a v balení nájdete len kód. Najbohatšia bude Jötnar edícia, ktorá obsah zberateľky rozšíri o vinylovú platňu, mapu či prsteň. 

Čakanie na novinku si budete môcť skrátiť prvým dielom na PC, ktorý tu vyšiel s množstvom grafických vylepšení. Jeho recenziu sme pre vás spracovali na tomto odkaze. Len pripomeňme, že God of War Ragnarok u nás dostane české titulky rovnako ako prvý diel.

Zdroj: tlačová správa 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu