Huawei P50 Pro a P50 Pocket prichádzajú na Slovensko

Už čoskoro sa na slovenskom trhu začne predávať to najlepšie, čo Huawei aktuálne ponúka. Nadupaný smartfón a skladací telefón v štýlovom dizajne. Poznáme ceny. (živé fotografie)

Po dlhom čase sa na slovenskom trhu objavia nové smartfóny značky Huawei. Dostupný bude Pro model série Huawei P50 a elegantný smartfón s véčkovou konštrukciou P50 Pocket. Novinky zaujmú nielen dizajn, ale aj prémiovou výbavou, ktorej dominuje fotoaparát. 

Nedávno ste si mohli s nami v článku zaspomínať na predchádzajúce generácie radu Huawei P, ktoré vždy patrili k výborne vybaveným telefónom, pričom dôraz sa kládol na nové technológie v oblasti fotografovania. Aj tohtoročné novinky dokazujú, že Huawei chce patriť medzi lídrov v oblasti mobilnej technológie. 

Huawei P50 Pro predstavuje nové technológie fotoaparátov, ktoré vytvárajú hlavným 50 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu fotografie plné detailov a farieb aj pri slabom osvetlení. Ani fotografovanie vzdialených objektov nie je s P50 Pro problém. 

Je vybavený 64 Mpix periscope zoomom, ultraširokým 13 Mpix objektívom a stabilizačnou technológiou, takže môžete ľahko vytvárať stabilné fotografie malých predmetov alebo objektov nachádzajúcich sa ďaleko od vás. Technológia Huawei XD Optics koriguje optické rozdiely a renovuje detaily na snímkach. 

Medzi kľúčové parametre Huawei P50 Pro patrí 6,6-palcový OLED displej s jemným rozlíšením 1228 x 2700 bodov, výkonný čipset Snapdragon 888 4G, 8 GB RAM, 256 GB úložisko a 4360 mAh batéria s rýchlym 66 W nabíjaním. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

Huawei P50 Pocket je prvý telefón značky s véčkovou konštrukciou a skladacím displejom. Je smartfónom pre ľudí, ktorí hľadajú kvalitu a inovácie a nechcú robiť kompromisy v žiadnych funkciách. V zloženom stave je P50 Pocket krásny kus technológie, no v rozloženom stave je to výkonný smartfón s vlajkovými funkciami. 

Okrem vnútorného 6,9-palcového OLED displeja máte k dispozícii aj vonkajší s 1,04'' uhlopriečkou. Tzv. cover screen, teda sekundárny displej v zatvorenom stave poskytuje jednoduchý prístup k vybranému rozsahu informácií a možno ho použiť na spravovanie hudby, kontrolu kalendára, fotenie alebo nahrávanie videí a správu upozornení.

Čo sa týka fotografie, skladací model podporuje True-Chroma Imagine Engine, Huawei XD Optics a Huawei XD Fusion Pro. Na základe tohto spoločnosť Huawei vyvinula Ultra Spectrum Camera Matrix, ktorá zahŕňa 10-kanálový multispektrálny senzor, ultraspektrálny iluminačný senzor, AF laser, 40 Mpix True-Chroma fotoaparát, 13 Mpix ultraširokouhlý objektív a 32 Mpix fotoaparát UltraSpectrum. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe

Huawei P50 Pro a P50 Pocket bude na Slovensku dostupný v predpredaji v zvýhodnených balíčkoch u vybraných predajcov od 26. januára, pričom štart predaja je naplánovaný na 7. februára 2022. Odporúčaná cena Huawei P50 Pro je 1199 eur, skladací Huawei P50 Pocket má cenu stanovenú na 1399 eur

Živé fotografie Huawei P50 Pro:

Živé fotografie Huawei P50 Pocket:

Huawei P50 Pocket vs. Samsung Galaxy Z Flip3:

 

 

 

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu