Huawei pripravil na Deň matiek akciové ceny

Pri príležitosti Dňa matiek znížil Huawei ceny vybraných produktov zo segmentu inteligentných hodiniek, slúchadiel a smartfónov.

Pokiaľ neviete, čím potešiť svoju mamu, môžete sa inšpirovať výberom Huawei. Do zoznamu akciových produktorv zaradil smart hodinky, úplne bezdrôtové slúchadlá aj telefón dostupný v jemnej, ženskej farbe. 

Inteligentné hodinky postrážia zdravie aj zmonitorujú kondíciu. Vyberať môžete z viacerých modelov. Huawei Watch Fit (základné info) prichádzajú so vstavanou podporou pre 96 rôznych športov. Monitorujú kvalitu spánku, mieru stresu, sledujú menštruačný cyklus a kontinuálne merajú hodnotu okysličenia krvi SpO2. Ľahké hodinky s obdĺžnikovým displejom teraz kúpite za odporúčanú cenu 64,90 eur.

Kto uprednostňuje klasický dizajn hodiniek s okrúhlym ciferníkom, zrejme zvolí Huawei Watch GT 2 (recenzia). Okrem základného modelu v dvoch veľkostiach, ktorý ponúkne sledovanie až stovky športov za 129 eur, je k dispozícii aj špeciálna Gold edícia so zlatým remienkom a menším ciferníkom. Tento model aktuálne kúpite od 173 eur

Pre tých, čo chcú to najlepšie, sú tu Huawei Watch GT 2 Pro (recenzia) so zafírovým sklíčkom, ktoré je takmer nemožné poškriabať. Získať ich môžete za odporúčanú cenu 229 eur.

Všetky modely hodiniek pracujú so smartfónmi ktorejkoľvek značky, stačí cih prepojiť pomocou aplikácie Zdravie. Pri iOS však stále chýba podpora prehrávania hudby zo spárovaného smartfónu. 

Na počúvanie podcastov, audiokníh a obľúbenej hudby sa zídu výborné slúchadlá Huawei FreeBuds 4i s funkciou aktívneho potlačenia okolitých ruchov. Ich recenziu si môžete prečítať v článku Huawei FreeBuds 4i: slúchadlá s kvalitným ANC za babku.

Ponúkajú aj režim Awareness, ktorý zvuky a najmä hlasy z okolia aktívne prepúšťa do ucha používateľa. Vďaka nemu zostanete v bezpečí aj vtedy, ak budete mať slúchadlá v ušiach a budete počuť napríklad prichádzajúce auto alebo električku. Huawei FreeBuds 4i teraz môžete mať za ešte výhodnejšiu cenu 69 eur.

Za 153,90 eur teraz môžete kúpiť Huawei P smart 2021. Šikovný smartfón s dostatočnou hardvérovou výbavou a slušným 48 Mpix fotoparátom. Naše skúsenosti z používania sme vám priniesli v článku Huawei P smart 2021 - slušná výbava, nízka cena

Akciové ceny platia do 16. mája 2021.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu