Infinix Zero 30 5G prinesie 144 Hz AMOLED displej a 50 Mpix selfie kameru so 4K videom

Výrobca láka na nový smartfón série Zero 30. Predobjednávky štartujú 2. septembra a novinka láka prednou kamerou s 50 Mpix rozlíšením, pre ktorú nebude problémom ani 4K video so 60 fps.

Značka Infinix sa predáva aj na slovenskom trhu a ponúka zariadenia zamerané na dizajn, slušnú výbavu a dostupnú cenu. Pripravovaná novinka Infinix Zero 30 5G bude mať onedlho premiéru na indickom trhu a na webe Flipkart.com už nájdeme viacero špecifikácií.

Po stranách jemne zaoblený AMOLED displej sa bude pýšiť 144 Hz obnovovacou frekvenciou a v malom vycentrovanom otvore obrazovky bude umiestnená spomínaná 50 Mpix selfie kamera. Vysokému rozlíšeniu videa sa potešia najmä vlogeri, ktorí umiestňujú svoje videá na YouTube a sociálne siete. 

Kompromisom bude jas maximálne 950 nitov, čo pri jasnom slnečnom počasí môže byť problém. O ochranu pred poškriabaním sa postará sklíčko Gorilla Glass. Výrobca spomína hrúbku 7,9 mm a zadnú stenu v prevedení umelej kože (Rome Green), ale aj s lesklým dizajnom a zlatými odleskami (Golden Hour). 

Ďalšie detaily budú prezradené 25., 28. a 30. augusta. Predpredaj bude spustený 2. septembra. 

Zdroj: flipkart.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu