Júlové State of Play ovládli Deathloop a Death Stranding Director’s Cut

Poslednú prezentáciu State of Play od Sony ovládol akčný Deathloop v takmer 10-minútovej ukážke hrateľnosti. Videli sme však aj nové zábery na ďalšie hry, ktoré stoja za pozornosť.

Sony má za sebou ďalší zo svojich tradičných streamov State of Play, kde zvykne oznamovať novinky či ukazovať viac z už známych hier. Tentokrát sme videli viacero zaujímavých titulov, ktoré rovno doplnilo aj niekoľko dátumov vydania.

Prezentáciu otvoril návrat Quilla v prvých záberoch na pokračovanie obľúbenej VR hry Moss: Book II. Toho vystriedal chaotický looter shooter Arcadegeddon, ktorý je momentálne v predbežnom prístupe na PS5, s očakávaným vydaním budúci rok. Fanúšikov akčných RPG môže potešiť Tribes of Midgard, ktorý príde 27. júla a dostane bohatý obsah po vydaní. 

Veľmi zaujímavo vyzerala akčná plošinovka FIST, v hlavnej úlohe s robotickým zajacom. Pôsobí skutočným áčkovým dojmom a užijeme si ju už 7. septembra na PS4 a PS5.

Fanúšikovia battle royale si prídu na svoje v akčnom Hunter’s Arena: Legends, s kvalitne vyzerajúcim súbojovým systémom. Novinka podporuje 30 hráčov a pridá sa do ponuky PlayStation Plus už 3. augusta pre PS4 a PS5. Čerstvé zábery ukázala aj kung fu bojovka Sifu. Je plánovaná na budúci rok a vaša postava v nej bude starnúť po každej porážke.

Z väčších titulov sa viac predviedol Lost Judgment od tvorcov Yakuzy s dátumom vydania 24. septembra na PS4 a PS5. Oznámená bola ďalšia rozšírená verzia už známej hry. Tentokrát ide o Death Stranding Director’s Cut, ktoré dostane nové misie, výbavu a možnosti. O prvej rozšírenej lastovičke sme vás informovali v článku Sony predstavilo Ghost of Tsushima Director’s Cut s novým príbehovým rozšírením

Júlové State of Play vyvrcholilo novou ukážkou očakávanej akcie Deathloop, na ktorej pracujú autori známej série Dishonored. Videli sme takmer 10 minút hrateľnosti, ktorú doplnil dátum vydania, stanovený na 14. septembra, kedy hra príde na PS5. 


Zdroj: YouTube

Diskusia k článku:

Začať diskusiu