Kórejský recenzent za svoje hodnotenie God of War: Ragnarök čelí vyhrážkam smrti

Jedna z najočakávanejších hier roka si odnáša výborné priemerné hodnotenia na úrovni 94 %. Kórejský recenzent však vo svojej kritike zašiel ďalej, za čo sa mu dostala internetová šikana najhrubšieho zrna.

God of War: Ragnarök (recenzia) patrí k najočakávanejším hrám roka. K nám rovnako ako k ostatným recenzentom sa novinka dostala o niečo skôr, aby sme vám mohli sprostredkovať svoje dojmy a názory ešte pred vydaním. Faktom zostáva, že Kratos si v pokračovaní odniesol výborné hodnotenie. Na známom portáli Metacritics, ktorý priemeruje recenzie z celého sveta, sa hra pýši výborným skóre 94 %. 

No a keďže recenzia je subjektívny názor autora, nie všetky dojmy z hry išli v jednej rovine. Najviac vyniká hodnotenie portálu IGN Korea, ktoré God of War: Ragnarök udelilo jedno z najslabších hodnotení na úrovni 6/10. Netrvalo dlho a na výstup kórejskej verzie známeho webu sa od hráčov zniesla sprška kritiky. Tej sa pokúšal na svojom Twitteri čeliť autor recenzie Bae Sang Hyun. 

Hru prirovnal k DLC pre pôvodný God of War z roku 2018 (recenzia) a kritizoval postavy, scenár aj malé množstvo noviniek. Niektorí fanúšikovia však jeho názor nezvládli. Herný redaktor dokonca za svoje hodnotenie musel čeliť vyhrážkam smrti. Anonymný používateľ ho dourážal hlava nehlava a svoj nenávistný komentár zakončil tým, že ho zabije. 

Samotný Bae sa teraz pokúša situáciu upokojiť a tvrdí, že jeho názor v konečnom dôsledku vôbec neovplyvní výsledný zážitok z hrania jednotlivcov. Aj preto treba treba brať recenzie len ako dojmy autora, s ktorými sa môžete, ale nemusíte stotožniť. 

Zdroj: dualshockers.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu