Lamax E-Scooter S7500 Plus - nízka hmotnosť, bezdušové kolesá

Elektrická kolobežka za dostupnú cenu ponúka dojazd až 25 km, tempomat, hmotnosť len 13 kg a kolesá, pri ktorých sa nemusíte obávať defektu.

Elektrických kolobežiek je na našom trhu neúrekom, vyberať môžete medzi lacnými so základnou výbavou, až po tie najdrahšie s dlhým dojazdom, pridanými funkciami a vysokým výkonom. Lamax E-Scooter S7500 Plus patrí medzi cenovo dostupné, ktoré sú vhodné na mestské využívanie a kratšie trasy. 

Výrobca udáva maximálny dojazd 25 kilometrov, reálny dojazd však záleží od hmotnosti jazdca, poveternostnýcj podmienok a spôsobu jazdy. Ak chcete elektrickú kolobežku využívať napríklad na cestu do práce, treba brať do úvahy vzdialenosť, aby ste sa na jedno nabitie vrátli aj spať domov. Nie každý má možnosť nabíjať v práci. 

Medzi kľúčové parametre parí motor s výkonom 350 W, 7500 mAh batéria, kotúčové brzdy, predné a zadné LED svetlo a poteší aj tempomat a nízka hmotnosť 13 kilogramov. Tú oceníte pri prenášaní v ruke, napríklad pri ceste po schodoch. 

Výhodou sú 8,5-palcové bezdušové pneumatiky, a tak sa nemusíte obávať defektu. Pri jazde máte na výber dva režimy - eko (max 18 km/h) a športový (max 25 km/h). Na displeji vidíte údaje o rýchlosti aj stave batérie. Cez mobilnú aplikáciu môžete kolobežku aj zamknúť. 

Lamax E-Scooter S7500 Plus kúpite na Slovensku za odporúčanú cenu 399 eur, akuálne je u vybraných predajcov dostupná za cenu okolo 350 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu