Legendárna česká Mafia dostane po 20 rokoch nový príbeh a misie

Príbehové rozšírenie sa volá Rise & Fall a do hry pridá až pätnásť nových misií. Budú sledovať mladého Dona Salieriho. Autori dokonca pripravujú aj vlastný český dabing.

Mafia: The City of Lost Heaven patrí k legendárnym hrám nielen v našich končinách. Český klenot pôvodne vyšiel ešte v roku 2002, ale ani doteraz sa naň nezabudlo. Komunita okolo Mafie je stále pomerne aktívna a najnovšie pripravuje vlastné ambiciózne rozšírenie s názvom Rise & Fall. 

Pripravujú ho českí modderi a vývojári zo skupiny 7K, ktorí už do Mafie priniesli viacero modifikácií. Aktuálne však chcú zájsť ešte ďalej a pripravujú úplne nový príbeh v hlavnej úlohe s mladým Donom Salierim. Bude sa odohrávať 10 rokov pred pôvodnou Mafiou a prinesie celkovo až pätnásť nových misií. 

Mesto Lost Heaven v tom čase ovládal Don Peppone a v jeho službách pracoval mladý Don Salieri spolu s Morellom. Dej ponúkne staré známe, ale aj nové postavy, lokality, zbrane aj vozový park. 

Skupina 7K však nenecháva nič na náhodu a ich prídavok Rise & Fall dostane tiež vlastný soundtrack a český dabing. Rozšírenie bude rozdelené na dve časti a prvej by sme sa mali dočkať už v zime. 


Zdroj: Vortex

Diskusia k článku:

Začať diskusiu