LG Tone Free HBS-FN7: bezdrôtové slúchadlá s dezinfekčným puzdrom a ANC

Novinka je charakteristická elegantným dizajnom a zvukom od Meridian Audio, tentokrát už aj s aktívnym potlačením hluku okolia. Od konkurencie sa líši predovšetkým puzdrom, ktoré pomocou UV žiarenia dokáže účinne ničiť baktérie.

Novinka od LG je ďalším z radu Tone Free slúchadiel. O modeli s číselným označením FN7 sme vás informovali ešte v júni, konkrétne v článku LG Tone Free - true wireless slúchadlá s UV dezinfekciou pri nabíjaní. Model HBS-FN7 prichádza s elegantným dizajnom a tentokrát už aj s aktívnym potlačením hluku ANC. Každé slúchadlo obsahuje trojicu mikrofónov, ktoré sa okrem telefonovania starajú aj o monitorovanie ruchov okolia a lepšie vyladenie zvuku. Za tým stojí skúsené Meridian Audio. 

Pripojenie prebieha prostredníctvom Bluetooth 5.1. LG Tone Free sa líšia od konkurencie predovšetkým unikátnym puzdrom. Vyžaruje UV svetlo, ktoré podľa výrobcu zabíja na slúchadlách až 99,9 % baktérií E.coli a Staphylococcus aureus. Samozrejmosťou je podpora USB-C a uvádzaná výdrž batérie na hranici 15 hodín. 

LG Tone Free sú momentálne dostupné v Južnej Kórei za 194 dolárov (v prepočte). Očakáva sa, že distribúcia do zvyšku sveta prebehne počas štvrtého kvartálu tohto roka. 

Zdroj: engadget.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu