Nothing ear (1) budú nové bezdrôtové slúchadlá s ANC a cenovkou pod 100 eur

Spoločnosť Nothing, za ktorou stojí zakladateľ OnePlus Carl Pei, predstaví svoj prvý výrobok už koncom mesiaca. Má ísť o bezdrôtové slúchadlá s ANC, ktoré výrobca prirovnáva k Apple AirPods Pro, avšak s oveľa nižšou cenovkou.

Carl Pei je zakladateľ OnePlus, ktorý najnovšie stojí za spoločnosťou s jednoduchým názvom Nothing. Jej prvý produkt bude predstavený 27. júla a pôjde o  true wireless slúchadlá s aktívnym potlačením okolitého hluku (ANC). Na podobných slúchadlách nie je nič zvláštne, pretože na trhu máme dostatok modelov. 

Špecialitou Nothing ear (1) však bude cenovka, ktorá je nastavená na veľmi sympatických 99 eur, čo je pri slúchadlách s ANC atraktívna cena. 

Ak ste totiž doteraz chceli aktívne potlačenie okolitého hluku, spravidla ste si museli priplatiť. Informácie o cene pochádzajú z webu TechCrunch, ktorému ich v rozhovore prezradil samotný Carl Pei. Ten navyše novinku prirovnal k Apple AirPods Pro, no zároveň dodal, že cena Nothing ear (1) je oproti konkurencii oveľa férovejšia. Predaj by mal prebiehať prevažne online. 

Ďalšie podrobnosti o novinke zatiaľ nie sú známe aj keď na jej predstavenie už láka aj oficiálny Twitter účet spoločnosti Nothing. Z doposiaľ zverejnených príspevkov je však ťažké niečo odvodiť. Isté však je, že všetko podstatné sa dozvieme už koncom tohto mesiaca. 

Zdroj: TechCrunch

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu