Nová Motorola Razr prinesie veľký displej takmer na celú prednú stranu

Najnovšie obrázky pripravovanej skladačky od Motoroly prezrádzajú ešte väčší displej než ponúka aktuálny model. Zaberá celú prednú stranu a jeho súčasťou dvojica je fotoaparátov.

Rendery zverejnil na svojom Twitter účte známy leaker Evan Blass a svojim spôsobom dizajn potvrdila aj Motorola na sociálne sieti Weibo, ktorá zdieľala krátke video, na ktorom bola skladacia Motorola s rovnakým motívom na vonkajšom displeji, ako priniesol Evan Blass. 

Na obrázkoch vidno Motorolu Razr s displejom cez takmer celú prednú stranu, pričom obopína dvojicu fotoaparátov. Podľa priložených snímok sa bude dať na obrazovke prispôsobiť písmo, meniť tapety, témy, farbu, rozloženie a dokonca aj veľkosť. 

Evan na Twitteri nazýva telefón Motorola Rarz Ultra, čo by naznačovalo príchod viacerých verzií skladacieho véčka. Špekuluje sa o aj o Razr Lite, ktorý vraj ponúkne menší displej a možno aj slabší hardvér. Očakáva sa, že Motorola uvedie oficiálne pripravovanú novinku skôr, než Samsung predstaví ďalšiu generáciu svojej skladačky Galaxy Z Flip5. 

Zdroj: twitter.com/Evan Blass 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu